Wie ktoś coś na temat tej hybrydy, wygląda ciekawie, mam kupca na cabrio i ogólnie sie przypaliłem ale pojade po to dopiero jak mi ktoś powie że to nie jest jakiś drutowóz
Wie ktoś coś na temat tej hybrydy, wygląda ciekawie, mam kupca na cabrio i ogólnie sie przypaliłem ale pojade po to dopiero jak mi ktoś powie że to nie jest jakiś drutowóz
Było już o nim na forum, a wisi już prawie rok...
_________________ Nie Umiesz Ustawić Zaworów w Swoim M20/M30 ? Call On Me !
walic gume . mnie sie bardzo podoba zwlaszcza osiagi do 100km/h
-felgi sluszne (wolalbym borbet A 16x9)
-kolor sluszny
-nadwozie sluszne
-no i przede wszystkim waska lampa
troche drogo.. jakby zszedl na 10500 to bylaby calkiem niezla oferta..zauwazcie ze same koszty silnika i robocizny to ok 6tys, buda warta w najgorszym przypadku ze 3..
Pomg: 11 razy Doczy: 19 Mar 2004 Skd: Warszawa Skorosze
Wysany: 2008-01-29, 21:36
nie ma nic za darmo
autem jedziłem w rekach 1 właściciela który wykonał SWAPa, tam siedzi silnik z e36 którą po kanarku miał koko ... zawinął się prędko na słupie a silnik sprzedał. Właściciel z tego co pamiętam w kwestii silnika skarżył się tylko na lekko zużyty rozrząd ... jeździło to ... w porządku ... jest gdzies sławetny filmik z ryk gdzie przyczepnosc jest dobra i na 225 z tyłu wydymał wszystko co się dało w sprincie... tylko "ŁYYYŁYŁYŁYŁYŁYŁYyyy..ŁYYYYYYYYY..."
To już chyba 3 właściciel po swapie ją sprzedaje ...
nie przyglądałem się autu ... głupie nie jest ... być może warte ceny...
Ostatnio zmieniony przez SmasherE30 2008-01-30, 18:50, w caoci zmieniany 2 razy
Pomg: 1 raz Doczy: 26 Sie 2005 Skd: Warszawa/Piaseczno
Wysany: 2008-01-29, 21:40
SmasherE30 napisa/a:
nie ma nic za darmo
autem jedziłem w rekach 1 właściciela który wykonał SWAPu, tam siedzi silnik z e36 którą po kanarku miał koko ... zawinął się prędko na słupie a silnik sprzedał. Właściciel z tego co pamiętam w kwestii silnika skarżył się tylko na lekko zużyty rozrząd ... jeździło to ... w porządku ... jest gdzies sławetny filmik z ryk gdzie przyczepnosc jest dobra i na 225 z tyłu wydymał wszystko co się dało w sprincie... tylko "ŁYYYŁYŁYŁYŁYŁYŁYyyy..ŁYYYYYYYYY..."
To już chyba 3 właściciel po swapie ją sprzedaje ...
nie przyglądałem się autu ... głupie nie jest ... być może warte ceny...
Pamietam ten film, powinienem gdzies go miec...stanał chyba z audi jakims e32 4.0 ale jak poszedl to tylko dym szedł M52 POWER rulezzz http://www.youtube.com/watch?v=-HS4lnI1fnQ [/quote]
_________________ Były: 2x E30, 2x E34, jest E39.
Ostatnio zmieniony przez Piotrek E-30 2008-01-29, 22:09, w caoci zmieniany 3 razy
I ja nawet kręciłem ten filmik Moje filmiki charakteryzują się tym,ze w prawym górnym rogu jest nie do końca otwarta zapadka od wizjera Może znajdę na kompie jakieś inne filmiki z udziałem tej e30.Pzdr.