BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
Obluka ktoś auto w okolicach Rzeszowa?
Autor Wiadomo
emaloo 

Doczy: 28 Maj 2006
Skd: Poznań
Wysany: 2008-01-21, 18:25   Obluka ktoś auto w okolicach Rzeszowa?

http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C4244596
Na fotkach wygląda dobrze, cena chyba za bardzo okazyjna... Gdyby ktoś był w okolicach i mógłby poświęcić 20 minut byłbym bardzo wdzięczny :beer:
Panowie zróbcie to dla mnie, jeśli okaże się OK flaszka na pewno wjedzie!
Pozdro!

Yakuzatti 

Pomg: 19 razy
Doczy: 04 Pa 2006
Skd: Bytom/Katowice
Wysany: 2008-01-21, 18:40   

emaloo, drugi raz fura na allegro, podobno szczep.
Ale niech ktoś potwierdzi jeszcze, żebym nie był gołosłowny.

emaloo 

Wysany: 2008-01-21, 18:58   

Yakuzatti napisa/a:
emaloo, drugi raz fura na allegro, podobno szczep.
Ale niech ktoś potwierdzi jeszcze, żebym nie był gołosłowny.

Szczepan nie szczepan mnie tam policja nie zatrzymuje ;) A tak na poważnie to widzę ją pierwszy raz a allegro przeglądam codziennie, no chyba że szybko zniknęła... Zadzwonię do kolesia zaraz ;]

Kto mi sprawdzi do numerze vin, nie do końca łapie niestety...
pozdr.
Ostatnio zmieniony przez emaloo 2008-01-21, 19:04, w caoci zmieniany 1 raz  

--==maly==-- 

Pomg: 7 razy
Doczy: 29 Mar 2005
Skd: Warszawa
Wysany: 2008-01-21, 19:10   

Ja się nią interesowalem ze 2 miesiące temu ale uzyskalem te same info.

duchX
[Usunity]

Wysany: 2008-01-21, 19:12   

dzwon sprawdze numer vin

emaloo 

Wysany: 2008-01-21, 19:20   

x_e_o_n napisa/a:
dzwon sprawdze numer vin

Jak zapytałem o vin koleś powiedział, że musiał by iść do garażu i że wyśle jutro... No zobaczymy :wink:
Dzięki jeśli uzyskam ten numer wyślę na PW.
Pozdro!

duchX
[Usunity]

Wysany: 2008-01-21, 19:30   

spoko nie ma sprawy

Grzesiek 

Pomg: 8 razy
Doczy: 25 Lut 2007
Skd: Rudnik nad Sanem
Wysany: 2008-01-21, 23:34   

auto dodalem na czarna liste ogladali do dla mnie znajomi

duchX
[Usunity]

Wysany: 2008-01-22, 13:01   

o wszystkim pomyslal tylko nie o tym ze z vin'u wychodzi 4 drzwii
Ostatnio zmieniony przez duchX 2008-01-22, 13:04, w caoci zmieniany 1 raz  

emaloo 

Wysany: 2008-01-22, 18:35   

Dzięki Panowie, już po pierwszej rozmowie wiedziałem że koleś coś kręci... Zastanawiam się jak udało wyciągnąć Wam się vin od niego mnie się nie powiodło :lol:
pozdr!

Grzesiek 

Wysany: 2008-01-22, 21:05   

podal mi vin bo auto czekalo zaklepane na mnie i poprosilem o vin koles mowil ze jutro poda bo nie chce mu sie isc do garazu to mowie mu ze na dowodzie bedzie i podal 1535366

southOFheaven 
Szydera:>

Doczy: 18 Pa 2004
Skd: Płońsk
Wysany: 2008-01-23, 09:58   

bardzo ladna e30. za przelrty z vinem mozna utargowac z 500zl i gdybym mial 5000 bralbym w ciemno. widac ze lakier zadbany..no i kompletny mpakiet - to sie nie zdarza czesto. Poza tym kultowe dla e30 borbety..

a silnik wiadomo- czesc wymienna. Nie pasi to za rok mozna wstawic m52.

pozdro
Ostatnio zmieniony przez southOFheaven 2008-01-23, 10:00, w caoci zmieniany 1 raz  

lesiek 
Wojciech

Pomg: 5 razy
Doczy: 05 Kwi 2007
Skd: Mielec/Tiel
Wysany: 2008-01-23, 10:57   

Jak by sie dobrze sprężyć, to na częscie była by więcej warta ;)

E46 320i 1999r - Sedes
E46 325Ci 2001r - Cabrios

Grzesiek 

Wysany: 2008-01-23, 12:18   

southOFheaven napisa/a:
bardzo ladna e30. za przelrty z vinem mozna utargowac z 500zl i gdybym mial 5000 bralbym w ciemno. widac ze lakier zadbany..no i kompletny mpakiet - to sie nie zdarza czesto. Poza tym kultowe dla e30 borbety..

wzadnym razie !! !!!! auto do sprzedania na blaszakach !! !! m tech nie jest kompletny brakuje zaslepek w tylnej dokladce lakier spardany!!! ogolnie te fotki sa z kilku miesiecy kiedy to ten koles kupil to auto i jako tako wygladalo !! !! rozmawialem z nim kilka krotnie zapewnial o snakomitym astanie auta wiec mysle mtech za 5 tys spoko i zaklepalem auto koles trzymal go dla mnie prawie miesiac bo mowilem ze jestem za granica , w czasie swiatecznym pojechali znajomi ogladnac auto i okazalo sie ze to co w realu nie idzie w zaden sposob z tym co na fotkach.
lesiek napisa/a:
Jak by sie dobrze sprężyć, to na częscie była by więcej warta

a za co tam mozna wiecej zabrac ?

emaloo 

Wysany: 2008-01-23, 13:18   

southOFheaven napisa/a:
za przelrty z vinem mozna utargowac z 500zl i gdybym mial 5000 bralbym w ciemno
A w razie kontroli milicyjnej gacie pełne? ;/ Zdecydowanie wolę lansować się bezstresowo, chociaż zgodzę się że nawet bez borbetów za 5k warto... Ale to nie dla mnie :wink:
Ostatnio zmieniony przez emaloo 2008-01-23, 13:18, w caoci zmieniany 1 raz  

southOFheaven 
Szydera:>

Doczy: 18 Pa 2004
Skd: Płońsk
Wysany: 2008-01-23, 17:46   

emaloo napisa/a:
southOFheaven napisa/a:
A w razie kontroli milicyjnej gacie pełne? ;/ Zdecydowanie wolę lansować się bezstresowo, chociaż zgodzę się że nawet bez borbetów za 5k warto... Ale to nie dla mnie :wink:

co ma milicja do vinu? myslisz ze oni znaja sie na beemkach? :lol: jezdza starymi fiatami z prlu i guzik wiedza o czyms takim jak vin. myslisz ze w autach maja kompy z baza vinow? jak juz to nawet w dowodzie nie ma typu nadwozia- jesli tabliczka w aucie i dowod ma taki sam numer, mozna bez problemu jezdzic i srac na milicje :mg: co innego jesli wlozymi hid super ultra xenon 25000K do zwyklych lamp, to wtedy mozemy sie obawia o gacie :mg:

ale jak wczesniej napisano stan auta juz nie jest jak na fotkach wiec nie warto.
Ostatnio zmieniony przez southOFheaven 2008-01-23, 17:49, w caoci zmieniany 1 raz  

Szef_22

Doczy: 22 Lis 2004
Skd: Zielona Góra
Wysany: 2008-01-23, 18:12   

emaloo napisa/a:
southOFheaven napisa/a:

Wytłumacz mi kolego w jaki sposób tępak z drogówki albo jakiś krawężnik udowodnią Tobie ,że auto jest szczepione :brawo: Uważasz ,ze psiarnia tylko czycha aby wykryć 20 letnie kute auto. Poprzednie e30 miałem właśnie w taki sposób robione, i to bardzo kiepsko,grodź była w innym odcieniu niż reszta auta, kontrole mialem raz w tygodniu ze wzgledu na oklejone przednie szyby i glosny wydech, zaden cielak w mundurku niczego sie nie dopatrzył.Pewnego razu pies sie uczepil i szukal nr silnika (jeszcze wtedy obowiązywał) brakowało tam trzech numerów. Myślal ,ze wykryl cos niesamowitego ,ze dostanie awans lub cos w tym stylu, strasznie byl tym przejety. Poszedl do kabaryny przez papuge wolac lawete i z autem do rzeczoznawcy.Jego kolega wysiadł i oddal mi papiery i kazał jechać. Auto było z 85r, naprawde nie mam pojęcia kto teraz sie tym przejmuje legalnoscia 20 letnich aut,gdzie ich wartosc zadko przekracza 5 koła.No chyba ,ze dla wlasnego swietego spokoju.

Dzwonicie do typa i stresujecie go tym vinem, :) nie dziwie się ,ze chlopak cos się tam mota, jesli auto wyglada jak na fotach i jest w dobrym stanie tech to resztą sie nie przejmuj, popatrz po ile lataja inne m techy 2 ,jednen wisial jakis czas temu za 16k,moim zdaniem chora cena. Fura nie nadaje sie do kupna bo brakuje w tylnej dokladce zaślepek :lol: Pozdro
Ostatnio zmieniony przez Szef_22 2008-01-23, 18:22, w caoci zmieniany 3 razy  

Bruner 

Pomg: 16 razy
Doczy: 16 Lip 2004
Skd: Tczew
Wysany: 2008-01-23, 19:02   

Szkoda ze Pioter_W juz nie pisze, bo pewnie wlasnie by przypomnial historie o ETK w radiowozie :wink: Historia dotyczyla wlasnie w E30, wiec czasem mozna sie naprawde zdziwic. Poza tym zdazaja sie policjanci ktorzy sami jezdza beemkami i maja o tym pojecie, u mnie jeszcze niedawno byl conajmniej jeden taki u ktorego 2.5 na papierach od 2.0 nie przejdzie, bo juz nie jedno takie auto mial.
A tak z innej beczki - nie przeszkadza wam szczep, wiec rozumiem ze jak wam auto ukradna to nie bedziecie mieli do nikogo pretensji jak kiedys sie znajdzie z innymi numerami bo komus to nie przeszkadzalo?
E30 318i Touring '92
E30 325e '86
E30 320i '90

Pułkownik Zuber 

Doczy: 21 Pa 2005
Skd: Otwock
Wysany: 2008-01-23, 19:30   

southOFheaven napisa/a:
co ma milicja do vinu? myslisz ze oni znaja sie na beemkach? :lol: jezdza starymi fiatami z prlu i guzik wiedza o czyms takim jak vin.

I tu błąd :) Do swojej e30 kupowałem części od znajomego który miał szczepana zarejestrowanego właśnie jak ten z allegro (2D w realu, a z VINu 4D).
Panowie policjanci zatrzymali go którejś soboty pod wiejską dyskoteką, dmuchnął w balonik, wzięli dokumenty, poszli do radiolki... Finał taki że auto stało 5 miesięcy na parkingu policyjnym, w końcu je odzyskał ale bez prawa rejestracji :)

Pozdrawiam
Pułkownik Zuber

Szef_22

Doczy: 22 Lis 2004
Skd: Zielona Góra
Wysany: 2008-01-23, 22:02   

Bruner napisa/a:
Szkoda ze Pioter_W juz nie pisze, bo pewnie wlasnie by przypomnial historie o ETK w radiowozie :wink: Historia dotyczyla wlasnie w E30, wiec czasem mozna sie naprawde zdziwic. Poza tym zdazaja sie policjanci ktorzy sami jezdza beemkami i maja o tym pojecie, u mnie jeszcze niedawno byl conajmniej jeden taki u ktorego 2.5 na papierach od 2.0 nie przejdzie, bo juz nie jedno takie auto mial.
A tak z innej beczki - nie przeszkadza wam szczep, wiec rozumiem ze jak wam auto ukradna to nie bedziecie mieli do nikogo pretensji jak kiedys sie znajdzie z innymi numerami bo komus to nie przeszkadzalo?

To E30 jeszcze ktoś kradnie?? Straszny rodzynek dla złodzieja pelnoletnie auto :brawo:

Bruner 

Pomg: 16 razy
Doczy: 16 Lip 2004
Skd: Tczew
Wysany: 2008-01-23, 22:19   

A czy ja napisalem ze nie szczepi sie nowszysch? Wiadomo ze jak dzis E30 ukradna to przewaznie malolaty zeby sobie pojezdzic albo felgi im sie spodobaly, ale niektorzy takie same podejscie do VIN-u i legalnosci auta maja kupujac samochod nie za kilka a za kilkadziesiat tysiecy.
E30 318i Touring '92
E30 325e '86
E30 320i '90

Grzesiek 

Wysany: 2008-01-23, 22:38   

mowcie co chcecie mnie odstraszylo to auto jak dowiedzialem sie ze to szczepan, po drugie jak koles pisze ze autko super to w moim przekonaniu znaczy super!!po trzecie ja szukalem autka godnego uwagi na racje swapa na m50 i ogladali go pod wzgledem blach bo wiadomo mechanike mozna ogarnac a walka z karoseria trwa o wiele dluzej i chlonie duzo wieksze pieniadze. Osobiscienie nie jestem za kupowaniem szczepana co innego jesli wiem z kad pochodzi auto, chcby dla tego ze jak pojade na jakis wypad z rodzina w obce rejony zebym nie wrocil do domu autobusem i wezwaniem na komisariat :P

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: