Mam zdjecia dyfra, pomozcie mi co to moze byc. Dekiel ma 2 ramiona i byl mocowany do tylnego wzmocnienia u dolu e30 po obu stronach, wymagalo to niewielkiej przerobki. Wysylam zdjecia srodka, od czego mze to byc most? Mam tylna belke przerobiona z mocowaniem tak aby to weszlo do e30, jego poprzedni wlasciciel twierdzi ze to byla szpera, ja sie nie znam na tym.
Pomóg³: 9 razy Do³±czy³: 28 Cze 2006 Sk±d: zielona gora
Wys³any: 2007-12-08, 14:35
hej,
potwierdzam, szpery brak...
_________________ do Waskiej lampy trzeba dorosnac...
BERCIK - RIP
duch_robi [Usuniêty]
Wys³any: 2007-12-08, 14:48
Hehe... dziwne, poprzedni wlasciciel auta twierdzil ze szpera jest na 1000%, watpie zeby mowil to z niewiedzy, tym bardziej ze nie mial powodu zeby mi klamac bo to bylo mowione juz po zakupie auta.
Pomóg³: 4 razy Do³±czy³: 01 Lut 2006 Sk±d: cze100chowa
Wys³any: 2007-12-08, 17:41
jezeli to jest zdjecie tego mostu ,o ktorym mowil poprzedni wlasciciel to na 1000% to nie jest szpera (plytkowa), moze jest wiskotyczna (nie wiem bo nie widzialem takiej ).
Pomóg³: 11 razy Do³±czy³: 22 Mar 2005 Sk±d: LUBLIN
Wys³any: 2007-12-08, 20:35
bez SZPERY... jesli chcesz sie przekonac sam to sprobuj trzymac jedna flansze (ta na polos) a krecic druga... jesli sie uda przekrecic to chyba juz wiesz co masz
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach