witam wszystkich....mam pytanie..czy da rade włożyć silnik 2.0 24v 150ps..niewiem dokładnie jaki to model..do budy e30 ? jeśli tak to co trzeba by przerobić..z góry dziekuje za pomoc.
jasne ze sie da, nawet w klubie sa takie beemkie, chyba Pawał- e30 ma taką, pogadaj z nim to ci powie co i jak jednaj ja jak bym mial wkladac to 3,5l m30
jasne ze sie da, nawet w klubie sa takie beemkie, chyba Pawał- e30 ma taką, pogadaj z nim to ci powie co i jak jednaj ja jak bym mial wkladac to 3,5l m30
Poprawka - ARNIE E30 tylko ze 2,5 a nie 2.0
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Wszystko masz ładnie opisane ze zdjęciami na www.e30.de Technicznie nie jest to takie trudne,ale żeby wszystko działało jak należy trzeba trochę czasu poświęcić,albo mieć znajomego mechanika.W moim przypadku od śmierci starego silnika(m20b20) do testowania na lotnisku nowego (m50b20) mineło 5 miesięcy,ale było warto!
_________________ Żonę możesz mieć tylko jedną,a beemek ile chcesz...
w niedalekiej przyszłości bedzie ale b25
Paweł E-30 ma M-powera ! Patrzcie uwazniej na zdjęcia. A M50 ma Arni, i On Ci doradzi najlepiej.
_________________ Części nowe i używane oraz warsztat BMW - 661 496 167
"(...) Proste są dla szybkich samochodów, zakrety są dla szybkich kierowcow" C. McRae
w niedalekiej przyszłości bedzie ale b25
Paweł E-30 ma M-powera ! Patrzcie uwazniej na zdjęcia. A M50 ma Arni, i On Ci doradzi najlepiej.
czyli juz nieda się ukryć tego faktu he
kto chce kupić mojego m-powera?