Witam, zrobiłem kilka słabych fotek, bo auto wypucowane ale już ciemno, dodam ze auto stoi już na zimówkach!
Trochę Opisu:
525i 24V 91r
-Dyfer ze szperą z 535i o przełożeniu 3,64 zamiast standardowego 3,23, co daje lepsze przyśpieszenie kosztem V-MAX.
-Elektryczne i podgrzewane skórzane fotele SportSizez pamięcią fotela kierowcy, łącznie z elektryczną tylną kanapą! Dodam ze wszystko jest podłączone i działa!
-OBC
-Xenony 8000K
-Black Hella
-ShadowLine
-ABS
-Centralny Zamek
-Elektryczne Lusterka
-4 elektryczne szyby
-elektryczny szyberdach
-sekwencyjny wtrysk gazu
-Chip
-Wydech bez katalizatora
Kolor to Islandgrun Metallic
Planuje zmienić a najbliższym czasie na lampy z białym kierunkiem(chyba ze dostane ori Black hella na tył), i dymione kierunki na przód, dokupić skórzane boczki!
I oczywiście 16-17" felgi na lato o tym nawet nie mówię bo to oczywiste!
Oto fotki:
Elektryczny tył:
tak to było kiedyś!
Ostatnio zmieniony przez kuzyn 2007-11-29, 21:30, w caoci zmieniany 3 razy
Własnie..
bo dość długo już szukam do swojej skóry do środka(jedna super okazja przeze mnie mi poszła no ale co zrobic.. ) i własnie zaczołem sie zastanawiac czy byłyby jakies problemy z zainstalowaniem i podłączeniem foteli z E32..
Są z tym jakies problemy..??
dzieki z góry za odpowiedz..
I Sorka ze troche OT...
PozdrOOfki...
_________________ gg.8917719
Gdyby Bóg popierał przedni napęd To chodzilibyśmy na rękach....
No to jeżeli chcesz mieć w elektryce jak ja, no to u mnie było tak:
Fotel pasażera pasuje wkładasz wtyczkę i działa.
Fotel kierowcy u mnie w aucie mam wtyczkę z 11 kablami a w fotelu wtyczkę 27 kabli, i tu trzeba było przerabiać i łączyć wszystko tak żeby wszystkie funkcje działy! trochę to trwało ale ze wszystkim sie uporałem i wszystko działa jak należy.
Tylna kanapa wchodzi trzeba trochę poprzerabiać i zrobić wiązkę do tyłu bo w E34 nie było elektrycznych tylnych kanap, i tak to mniej więcej wyglądało
Co do podłączenia, to w 90% instalacja jest. Trzeba tylko przekaźnika lub podpiąć na krótko. Tak czy inaczej efekt przedni. Sam się zastanawiałem do siebie w siedem wsadzić, ale teraz kasa idzie w kunie
Dzięki Kafarek własnie siedze na allegro i już obczaiłem ta kanape..
tylko wydaje mi sie troche drogo jak za samą kanape...
Kurde..czyli nic tylko trzeba sie brac za zrobienie czegoś takiego...
Noi jeszcze raz szacuneczek za środek Darex..
PozdrOOfki...
_________________ gg.8917719
Gdyby Bóg popierał przedni napęd To chodzilibyśmy na rękach....
Tylne Oparcie pasuje beż większych przeróbek, jedynie do siedziska trzeba było większe otwory rozwiertać, dodam że zwykła kanapa z E32 bez elektryki bardziej pasuje niż ta z elektryką!