Wysany: 2007-11-22, 13:09 dziwne zachowanie centralnego
witam
mam od jakiegos czasu dziwnie dziajacy centralny- przy zamykaniu czasami otwiera sie i tak z 4 razy trzeba zamknac zeby sie zamknal - centralka jest "nowa" - czy to moze byc wina silownika i zamka z bagaznika zamek w bagazniku sie popsul i czasami sie tam cos nie otwiera - o co chdzoi ?
w e36 mam tak ze zamykam to odbija, pozniej na "pusto musze otworzyc" zeby mozna pozniej zamknac... wina u mnie to wyjety silownik klapy bagaznika (bo sie spalil)...
moze masz podobnie...
......Krzysiu ! "odbija" Ci ten wyłącznik , który jest przy zamku w drzwiach kierowcy , ten , który powoduje zamykanie CZ gdy robisz to kluczykiem. Rozebrac tapicerke drzwi kierowcy , sprawdzic mocowanie tego wyłącznika , spryskac go WD-40 lub podobnym "świństwem" - powinno pomóc...........PZDR - henry
PS. Krzysiu Mam przyjemność postawić Ci flaszke , gdyż ten post do Ciebie , jest moim "tysięcznym" na naszym ,wspaniałym forum..............
_________________ HENIEK
Klubowicz
BMW E30 325i (szpera 3,25) z s50b32 - made by MGarage &(suspension) Lukas Performance !
Ale będzie jeszcze coś.......!!!
Ostatnio zmieniony przez henry 2007-11-22, 19:56, w caoci zmieniany 1 raz
Właśnie o tym pisałem .................PZDR - henry
PS. A przewody .....jasne , też mogą byc uszkodzone
_________________ HENIEK
Klubowicz
BMW E30 325i (szpera 3,25) z s50b32 - made by MGarage &(suspension) Lukas Performance !
Ale będzie jeszcze coś.......!!!