Kompletna beznadzieja-w E28 to jakaś szprycha a nie taki wynalazek Co innego słynne E28 Jaśka z W-wy AZEV "A" komponował tam się pięknie pózniej zawitał BROCK B1 wszystko w szerokich 17".
_________________ Germany Style - tuning BMW czyli ciemno, nisko, szeroko, wystająco, zaskakująco i ze smaczkiem!!!
O ile się nie mylę to to są 19", a na VT wyszły na oko max 17-18". Widziałem te fele w E38 i E39 i optycznie wydawały się duuuużo większe. Tym bardziej do e28 mogą nie pasować Profil opony musi być naprawdę niski żeby te kółka weszły a i tak moim zdaniem będą przytłaczać swoim rozmiarem resztę samochodu. E28 to bądź co bądź zgrabne i lekkie w formie autko w porównaniu do nowszych Beemek.
Pomg: 4 razy Doczy: 21 Sie 2005 Skd: Mińsk Mazowiecki
Wysany: 2007-11-21, 00:05
szkoda ze nie robia mniejszych mi sie podoba, kiedys menel zapodał zdj czerwonego e24 na takim kole wtedy sie wszyscy podniecali, ja osobiscie lubie szprychy bbs czy jakies inne ale azev i brock niby fajne ale raczej chyba tylko w 9" 10" calach szerokosci inaczej to kupa z włosem, chciałem własnie zrobic taki mix strasze bmw czyli takie ktore mi sie podoba (rekiny, kwadrat) felge ze wspołczesnych beemek ale widac ze ciezko z tym idzie
ciezko cos ciekwego/nietypowego wykombinowac, jeszcze sie cos pomysli