Czesc. E30 325 cabrio mam i ja tak więc moge przestać zielenieć z zazdrosci na widok waszych beemek.
skutecznie udało się zainfekować mnie sympatią do marki i modelu. tu ukłony w kierynku Tomcata944 (współwłaściciela jakby nie było noweg0 e30 w rodzinie), chłopaków z Zielonej Góry, no i całej rzeszy maniaków beemki spotkanych na różnych spotach i zlotach.
a teraz o nowym dziecku w rodzinie:
pod maską M20B25, '86 wąska lampa, kolor granatowy, elektryczne szyby, centralny zamek, podgrzewane siedzenia... myślę, że Tomcat bedzie miał więcej do powiedzenia na ten temat
Ostatnio zmieniony przez Dori79 2007-09-11, 15:11, w całości zmieniany 1 raz
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Było E30 325 Touring , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540IA , E38 740IA
cierpliwości -zdjęcia będa wraz z historią prac - tyle, że prace będą pewnie rozciągnięte mocno w czasie (autko potrzebuje troche TLC), żeby nie robić z tego "mody na sukce" wrzucimy wszystko hurtem.
co do M technika I, to zobaczymy co się da zrobić
_________________ ass, gas or grass - nobody rides for free
hej,
tak jak obiecalem, bylo troszke czasu wiec wrzucam pogladowe zdjecia....
nie za dobrej jakosci bo z telefonu ale jakies sa...
nie zrobilem zdjec srodka bo wszystko jest wyjete, siedzenia poszly do prania a dywan do suszenia...
autko stalo dlugi czas i ciesze sie, ze ocalilismy je od zlomowiska bo buda jest bardzo zdrowa, ani sladu rudej...
oczywiscie dach jest do wymiany ale w tym kierunku juz zostaly podjete kroki...
silnik nie chodzi ale to tez nie jest straszny problem... nawet gdyby chodzil to i tak po takim dlugim postoju chcialbym go rozebrac, wyczyscic i poskladac od nowa...
lakier nalezy wypolerowac bo nie lsni tak jak powinien i .... i to juz chyba wszytko...
jak przy kazdy kolejnym aucie czlowiek sie uczy czegos nowego tak i tu bedzie troche nauki ale zrobimy z GRANACIKA malinke...
P.S. obok stoi TC Baur Ciechana i Kaliny rowniez 325i ale o nim nich wypowiedza sie wlasciciele...
pozdrawiam, T.
_________________ do Waskiej lampy trzeba dorosnac...
BERCIK - RIP
nie zakładaj m-techa. Tak jak jest jest zajebiście. Tylko jasne skóry pakuj.
Pozdro
no ja o te jasne skóry wiercę Tomcatowi dziurę w brzuchu. tym bardziej, ze oryginalnie takie właśnie były. granatowy lakier i skory w kolorze kawa z mlekiem - mniam
a dach czarny czy granatowy (że tak goopio spytam)
_________________ ass, gas or grass - nobody rides for free
hej,
dach bedzie czarny, myslalem wlasnie o zalozeniu Mtech I.... bardzo mi sie podoba.....
jak uda sie upolowac bezowa skore to super a jak nie to poczekamy i moze da sie do obszycia te fotele co sa....
aaa i silnika nie zmieniam....
_________________ do Waskiej lampy trzeba dorosnac...
BERCIK - RIP