BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
318 i na 735i?
Autor Wiadomo
Łukasz 
Samotny Nawigator

Pomg: 22 razy
Doczy: 26 Sie 2004
Skd: W-wa
Wysany: 2004-11-06, 12:41   318 i na 735i?

Witam, to pytanie techniczne...nie chodzi o sentymenty,POMÓŻCIE, Co myślicie o zamianie(no cash po prostu zamiana) z mojej idealnej (wierzcie mi:) 318i, 1990, 2 drzwi czarna, recaro, wszystko zrobione co trzeba, bez gazu , a nawet wiecej na - 735 czarna z 1988, 3,5 litra , 211 KM, dobry lakier, niedomagają:zamykanie drzwi, zamkanie szyb, jakaś listwa z boku, silnik ok 188 tys przeb., stała 4 lata i teraz została pzrywrócona do życia...benzyna....
115 KM w mojej to czasem mało, a tam jest 2 razy wicej...Kusi...
Pomóżcie....

HAMANN E30 
German-Style

Skd: BYDGOSZCZ
Wysany: 2004-11-06, 12:50   

...wiesz sidemka to siodemka wiekszy luksus itd.
Ale co dostania fury tyle czasu to mialbym pewne zastrzezenia,poniewaz mialem przykre doswiadczenie,kupilem swego czasu Honde Prelude 90r. i stala ze półtora roku i wierz mi,ze po 4-miesiącach jazdy zaczęło sie powoli wszystko sypac i na szczęście sprzedalem autko i kupilem BEemke 8) :lol: takze przemysl to,jesli Twoja fura jest w pelni sprawna i wiesz na czym stoisz to po co chcesz sie zamieniac???
Tez chcialem sie zamienic na 730 z 90r. na swoja E30 2.0i i po wielu opiniach pozostałem przy swojej E30 a sódemka miała tylko delikatnego dzwona.A wiesz,ze tam to juz trzeba o wiele więcej lac benzynki :twisted:

Łukasz 
Samotny Nawigator

Wysany: 2004-11-06, 13:51   

Dzięki, koleś właśnie u mnie był...Przejechałem się i..fajnie...kopniak lepszy dużo...ale co się dziwić 211 koników...
Drażni mnie to, ze pali więcej:), i że ma kupę pierdół do roboty, znaczy:drzwi trzeba podnieść na zawiasie, bo się nie zamykają jak trzeba, w przednim zawieszeniu coś lekko stuka,nie ma sprzętu grającego :wink: ,szyber sie nie domyka - szyny trzeba założyć...., podsufitka brudna i ciut przepalona, fotel kierowcy przetarty( ja ma ku....recaro z nowiuśką tapicerą...), felgi niezabardzo....
Ale mimo to kusi, kusi.....

BADYL 

Pomg: 5 razy
Doczy: 20 Mar 2004
Skd: *****
Wysany: 2004-11-06, 13:55   

Jestem tego samego zdania - po co zamieniac na szrota jak wiesz w jakim stanie jest twój obecny i "sam" ciezka praca doprowadziłes go tak aby cieszył twe oczy.

sarna1 
hooligan rootz

Pomg: 15 razy
Doczy: 19 Mar 2004
Skd: Słupsk
Wysany: 2004-11-06, 14:03   

heh tez mialem propozycje zamiany wlasnie na 735 i AL (dluga wersja) ale po obejrzeniu autka - fakt stan OK - stwierdzilem ze taka locha mi nie potrzebna bo i tak jezdze tylko po miescie - a tam po prostu to auto by sie meczylo - sieben to autko w trase - wpadasz na bane i lecisz 1000 km i nie czujesz....no chyba ze lubisz sie polansowac ;) po miescie

center 

Pomg: 17 razy
Doczy: 31 Lip 2004
Skd: Katowice
Wysany: 2004-11-06, 14:45   

to nie lepiej opchnac swoja za jakas gruba kase, skoro jest w takim git stanie i kupic jakas fajnie wygladajaca 7??
bo z tego co piszesz to do zrobienia jest trochu, a nie wiesz co jeszcze wyjdzie w praniu :)
chyba ze masz hajs i ochote w zabawe w cos takiego...
ja bym sprzedal i kupil cos w fajniekszym stanie, a roznica za duza nie jest, powinno Ci jeszcze cos zostac, tak sadze...

mgr inż. Jędrek ;)

Łukasz 
Samotny Nawigator

Wysany: 2004-11-06, 14:58   

Dzięki wszystkim, dałem sobie spokój z 7 pozdrawiam, nie ma to jak ktoś kto sprowadzi na ziemię....

Wywietl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez moliwoci zmiany postw lub pisania odpowiedzi
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: