Chce sprzedać swoje auto i dzisiaj przyjechali do mnie kupcy.Czy jest mozliwe aby tak szło sprawdzić oryginalny przebieg w samochodzie ?? tzn gosciu wzioł przekrecił kluczyk w stacyjce pare razy przy przekrecaniu kluczyka wciskał też pokretło kilometrów i po paru kręceniach wyswietlił sie przebieg 375000km.A mój wynosił wczesniej 242000km wiec pytam czy jest to rzeczywiscie mozliwe do sprawdzenia ??? Dodam ze ja licznika nie kręciłem,a auto kupiłem od rodzinki z niemiec byłem w sumie 3 włascicielem,a 1własciciel to był Dziadek.Więc nie wierze zeby tam ktoś bawił sie w krecenie licznika.Proszę o opinie
hehehehe Już parę razy to było ! Kwaaas straszny to nie przebieg się wyświetla tlko jakiś tam test kompa czy coś takiego... Pewni kupiec o tym wiedział i chciał cię postraszyć żebyś spuścił z ceny
_________________ Nie Umiesz Ustawić Zaworów w Swoim M20/M30 ? Call On Me !
Smiesza mnie ludzie, ktorzy mowia ze to przebieg.Jak sprzedawalem poprzednia swoja 325 e 36 to koles ktory chcial kupic samochod, chcial mi wmowic ze to przebieg:)
Moja reakcja byla nastepujaca SMIECH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a mnie znowu ci, co wyliczają że któryśtam właściciel to był Dziadek
tylko sie zastanawiam czy był dziadkiem jak kupował fure czy jak sprzedawał ajmax, a jak juz wiesz że masz fure po dziadku to sprawdź czy niemasz w niej przypadkiem czipa, wydechu ernsta albo ciasnej szpery
dziadki tak lubią
_________________ E30 325iA 1987r. Coupe E39 528iA 1999r. Touring E61 530dA 2005r. Touring «Nigdy Nikogo O Nic nie Proś Sami Przyjdą Sami Dadzą»
To tu kolega się zdziwi!!!
Pierwszą właścicielką obecnie mojej e 30 z 88 roku była pani:
HEDWIG HINDEBURGA BRINGFRIEDE BEHLING urodzona 08.08.1916 rok!!!!!
Co prawda mogła być właścicielką,ale nie użytkownikiem!
Wkleiłbym skany brifu,ale nie wiem jak
Pomg: 1 raz Doczy: 17 Lis 2005 Skd: Poznań(okolice)
Wysany: 2007-07-09, 23:44
Ja wszystkim mówie że auto którym jeżdźe to nie moje , tylko mojej siostry, bo tak jest zarejestrowane
Liczy się stan, a nie to czy dziadek jeździł do kościoła czy 4x w tygodniu 500 km na działkę, oczywiście w tą i spowrotem
_________________ Żadna usterka usunięta zgodnie z technologią, niema prawa się powtórzyć przez następne 7 lat