Tym razem, nie o kulcie bmw ale o klucie kulcie tzn kazik i spółka tak sie składa ze jest to jedna z moich ulubionych kapel, i właśnie na trojce jest ich koncert jubileuszowy tj 25 lat
no to tyle, a tak z ciekawości to ilu z Was lubi kult i chodzi badz było na koncercie
_________________ 525 e34 touring - ślicznota jakich mało
ja lubię kazika i wszelkie jego projekty.
szczególnie sobie cenię KNŻ z rewelacyjnym Burzą na "wieśle".
o el :cenzura: nie wspominam bo to wyjątkowo niszowa produkcja (połączenie kazika i grupy "skurcz").
ostatni raz na koncercie KNŻ byłem jeszcze za czasów liceum.
ale występ był zawodowy. wspomniany juz burza i litza z Acid Drinkers
nieźle dawali czadu
eeee no stray Kult to Kult na pierwszym koncercie ich bylem jak mialem moze 15-16 lat klasa!!! niewiele w naszym pieknym kraju zespolów z takim dorobkiem. pamietam jeden koncert w "Odnowie" na juwenaliach koncert przeniesiony bo zaczelo padac cos niesamowitego 4 godziny zo za jazda. i na koniec tekst kazika hehehhe po ko0lejnym bisie "Q.... co ja mam jeszcze zagarac, przeciez juz wszystko zagralismy)
hehe wlasnie leci sobie kulcik w radiu. Ehh KUlt jest kozacki to chyba jedyny zespol ktoremu publicznosc wybaczla odwolanie konceru powodem ze za duzo wokal wypil.
Na 3-4 koncertach kultu bylem jakos. Pierwszy raz w wieku 13 lat jakos , pamietam ze jakies zakazy potem miealem bueheheh xD 3 natepne tez byly grube.
NIewiem czy u was tez tak jest ale u nas we wro kult jest straszie czesto , przynajmniej raz w roku a tak to nawet dwa oczywiscie pod roznymi nazwami
W Warszawie swego czasu Kaziutek też występował co najmniej dwa razy w roku - na juwenaliach i dość często w Stodole. Stara dobra kapela Stare dobre czasy Te jego nowe projekty to już niestety nie to...
Pomg: 17 razy Doczy: 12 Maj 2005 Skd: TrójkątTrzechCesarzy
Wysany: 2007-07-05, 20:40 Re: KULT
Qba napisa/a:
a tak z ciekawości to ilu z Was lubi kult i chodzi badz było na koncercie
byłem 2 tygodnie temu u nas w Jaworznie na koncercie Kultu (razem z córą )
I koncert Kultu zaliczyłem chyba w 1986 roku w Jarocinie - jedna z niewielu polskich kapel, która się nie zestarzała i nie sprzedała
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
no prosze ilu nas tutaj, ja byłem na 6 koncertach kazdy był zajeb... i 5 lat temu zupełnie inaczej odbierało sie teksty i ogólnie koncerty, a najprzyjemniej wspominam koncert w zeszłym roku w Świnoujściu jakas to była akcja promocyjna żywca, w kazdym razie koncert na plazy a w tym mieście jest chyba najszersza plaza w Polsce wiec wyobrazcie sobie jaka atmosferka oczywiście koncert za free i pełno namiotów żywca do tego pogoda wymazona i naprawdę sporo ludzi z całej Polski, ech to sie juz nie wydazy. Pozdrawiam
_________________ 525 e34 touring - ślicznota jakich mało