Pierwsze co wysiadłem i felgi oglądałem, bo gdyby coś stało się z felą to by doszło chyba do rękoczynu
Lepiej błotnik z przodu niż coś z tyły bo trzeba by było klepać, klapa nie naruszona, tylko błotnik, kierunek i spoiler, A felunek niebiescy napisali, że też dostał bo miałem tam już wcześniej przetarte, a pech , że akurat tą felgę jako jedyną założyłem na tą stronę 8) gdzie dostała. nasczęście da się jeździć. Kierunek to nie problem, ale nie wiem jaki kupić ten spoiler może taki:
Masz farta, że to e36. Mi baba w e30 identycznie wjechała na rodzie - te same straty, to tak po kosztach chcieli w HDI pójść, że mi szkodę całkowita zrobili !!!!
Debile.
Fura kilkanaście lat - zero rdzy, dopieszczona itp, a oni że to 3000zł wartość przed zdarzeniem. A wg eurotaksu była 4500!!!! I weź z nimi gadaj.
200zł tylko wywalczyłem więcej, ale co się najeździłem to #@%$@#
ps. i tak pozostało przy szkodzie całkowitej.
pozdro
ps2 POWALCZYĆ WARTO - przeważnie jak by nie wycenili to kilka stówek można wyszarpać dodatkowo.
czarny współczuje ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło Po zderzak to na giełdę spróbuj, z błotnikiem może być problem bo ostatnio fil też szukał do coupe i nie mógł długo znaleźć. Dobrze, że felga cała.
Pozdro!
A ja tam nie wspolczuje temu wies spojlerkowi Wezmiesz kase kupisz sobie pozadny zderzak fabrycznej jakosci Ja mysle ze w twoim przypadku lepiej sie stac nie moglo
P.S. Zderzak m tech za 299 pln nowy to taki sam laminat tylko innego ksztaltu jak to co miales. IMHO szkdoa kasy lepiej wyladowac 500-600 na uzywke i kupic oryginal bo jest znacznie wytrzymalszy. Najlepiej szukaj na allegro calej E36 M3/M tech na czesci.
czy warto to brać, nie ma przepadkiem podziału na sedana i coupe, Problem w tym,że na allegro są dwa rodzaje 91-95 i od 96 do 99 które brać i czym się różnią i czy spasują do bojego auta z 92'
czy warto to brać, nie ma przepadkiem podziału na sedana i coupe, Problem w tym,że na allegro są dwa rodzaje 91-95 i od 96 do 99 które brać i czym się różnią i czy spasują do bojego auta z 92'
91-95 - wąska nerka
96-99 - szeroka nera
czyli jak masz 92, kupujesz atrape do waskiej nerki.
czarny, nie ma podziału atrapy sedan, coupe... do każdego modelu jest taka sama,
co do lat 91-95 96-99 to e36 miało w 95r lifting i dostało między innymi zmienioną atrapę, ta z drugiego linka jaki wkleiłeś jest po lifcie...
Podejdą Ci obie ta przed liftingiem i po. Poszukaj może lepiej jakiejś używki ori te które wkleiłeś to jakieś rzemiosła, nie koniecznie będą dobrze pasowały...
Poszukaj może lepiej jakiejś używki ori te które wkleiłeś to jakieś rzemiosła, nie koniecznie będą dobrze pasowały...
Masz rację jest tego trochę a jest pewność, że będzie dobrze pasować , Ciekawe jak z tymi nowymi błotnikami czy pasują w 100 % czy szukać używki. Problem w tym, że prawy przód do coupe i to jeszcze bez kierunku to problem - ba bez wgnieceń jeszcze
_________________ Było: E30 316i Coupe - E36 318is Coupe - E36 328i Coupe - jest E46 330d Limo