fajnie ma zrobione chlodzenie/smarowanie turbo... ODDZIELNIE
widac ze wszystko robione jest z mysla nie tylko o maks mocy ale i o bezpieczenstwie!!! klateczka, bezpieczny zbiornik paliwa (ale to chyba do zabawy lub rajdow jakis autko bedzie bo malutki ten zbiorniczek)...
tak samo dla mnie obzydliwe sa te nity .... lepiej by wygladała seria .... ale tak jak napisaliscie ma jezdzic a nie wygladac ... lecz dla mnie jak jezdzi to i wyglada ... a mozna by bylo zrobic piekne auto z pieknym motorem ...
Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2006-06-02, 22:19
a ja stawiam na to ze albo jeszcze zaszpachluja te nity a wstawili je po to zeby mocniej sie to trzymalo lub bedzie to jako taka szybka czesc wymienna jezeli przewiduja czeste obtarcia,dzwony itd.
Ja widzialem fajna uturbiona E30 na bemowie 1 marca 2006. W finalach nie wziela udzialu bo cos siadlo po przejezdzie i skonczyla na lawecie Ale moc miala straszna :O
Autko bylo ze "stajni" KSR. Maja tam jeszcze uturbione E36 1.8is http://ksrmotorsport.pl/projekty.php
nie zrazam sie. po prostu chcialem sie pochwalic swoimi fotkami...
to nie pierwsze forum na ktorym wszyscy "starzy" forumowicze zgodnym chorem krzycza "BYYLO!!" "use the search" itp.. gdy cos sie powtorzy
duchPW [Usunity]
Wysany: 2006-06-07, 16:36
może i tak, tylko, że mandaryna "funkcjonuje" w świadomości beemiarzy juz od naprawdę dawna ... i z tego co słyszałem ostatnio, to na dodatek nie jeździ