pisalem w innym temacie ale cos nie kosi - czmu jeszcze nie spisz ? jest 3:15 ja sie musze jeszcze domyc z polerowania felg .. caly kurde jestem szaro-zielony
Wysany: 2007-05-24, 03:30
ja robię wlot w deskę z wyświetlaczem taki jak w alpinie był bo nie mogę kupic więc sobie zrobię (chodzi o e30)
zasrance .... policja zamiast pilnowac tych cweli co kradna to stoi na drogach i kombinuje jak tu wyrwac lapowe ...
policja powinna non stop podstawiac auta(takie ktore maja wziecie u złodzieji) na parkingi lub miejsca gdzie najczesciej kradna auta i je obserwowac i wyłapac tych sku... i łapska im poucinac ...
niestety u nas jest tak ze jak ukradna auto i nie masz znajomosci to go nie odzyskasz .nawet jesli zadzwonia i chca oddac auto ze jakas tam kase to bez znajomosci mozna tylko stracic ta kase na okup
mamy niestety zbyt malo abmitnych policjantów ... moga wiele rzeczy tylko im sie niechce
druga strona medalu jest handel uzywanymi czesciami.to on napedza cale to zlodziejstwo i dopoki tego sie jakos nie ureguluje to bedzie tak jak jest
_________________ Jak Ci powiedzą ze lejesz wode to powiedz ze temat jest jak rzeka
dokładnie nie chce im się za taką kasę jaką zarabiają nic robić, szczerze mówiać to mi też by się nie chciało
a kogo to ma obchodzic ze im sie nie chce
sa tysiace innych miejsc pracy i nikt im nie kazal zostac policjantami no ale tak to w polsce jest ze prawie kazdy sie minął ze swoim powołaniem i tylko byle do emerytury
oczywiscie najbardziej z powołaniem to sie mineli nasi posłowie
urbi na komendanta
_________________ Jak Ci powiedzą ze lejesz wode to powiedz ze temat jest jak rzeka
ja nie wiem czego tak psioczycie na Policje, ostatnio złapali grożny gang tłumaczy napisów, przynajmniej oni juz nikogo nie zabija , ja przynajmniej poczulem sie bezpieczniej