Zna ktos tą marke czesci? Z tego co wiem jest to marka FOTY ale moze ma ktos jakies pojecie na temat jakosci produktów sprzdawanych pod ta marka. Dokladnie chodzi mi o amorki na przód do e30. Gazowe moge kupic po ok130zl za sztuke - oczywiscie nowe. Wszelkie opinie mile widziane
Miki a nie lepiej dołożyć i kupić bilsteina B4 u kolegi.
_________________ Auta dzielimy na: dobre, bardzo dobre i auta niemieckie,
Auta niemieckie dzielimy na: dobre, bardzo dobre i BMW,
BMW dzielimy: na dobre, bardzo dobre i E-30
MOJE ZDANIE NIGDY SIE NIE ZMIENI.NA RóZNYCH RZECZACH MOżNA OSZCZEDZIC ALE NIE NA ZAWIASIE.TO PRAKTYCZNIE GłOWNA RZECZ KTóRA TRZYMA CIE NA ASFALCIE.Lepiej wydac wiecej a żyć.To i opony to podstawa aby nie zboczyć z kursu.Pamietaj o tym!! Bierz coś firmowego.HR,BILSTEIN,KONI ITP.
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW
szczerze mówiąc nie polecałbym kagera, zresztą nie ma sensu oszczędzac pare złotych na zawieszeniu bo to jest bezpieczenstwo, a tak to ci sie szybciej zuzyją te amorki i cenowo wyjdziesz na to samo.
ja mam na zimowy setup amorki delphi - zrobilem na nich juz z 30 tys i jezdzi sie bardzo milo - sa to gazowki a cena z rabatmi byla ok 150 pln za sztuke.
Cięzko porównać.To kiepskie nowe a drugie zaś już zużyte .Ja osobiscie wymieniłem na dobry gwint ale nie do tego zmierzam tylko wyjąlem amorki sachsa i kayaby które miałem i nie sprzedał bym już używek nikomu/Wiem że może jestes kasowo ograniczony ale mówie ci odłóż troszeczke i kup nowe sprawdzonej firmy i czuj sie bezpiecznie na jezdni.
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW
duchPW [Usunity]
Wysany: 2007-05-21, 13:01
ja zawsze kupowałem al-ko i uważam, że wystarczą, choć na pewno jak jest kasa, to lepiej kupić bisteiny