Ehm...
Niedawno stałem się szczęśliwym posiadaczem BMW e30 325i
pare słów na temat bmw:
Rok produkcji: 1990 (ostatnie modele sedan/coupe) później były kombiki
Pierwsza rejstracja: 13.03.1990
Przywieziona z niemiec i zarejstrowana w kraju: 18.04.2006
silnik:
Oryginalnie była to dwu litrówka (m20b20)
ale został zrobiony swap na 2,5 (m20b25)
Jest też zamontowany CHIP (nie ma odcinki przy 6,5-7tys obrotów)
Na wyposażeniu ma:
-elektryczne lusterka
-elektryczne szyby
-elektryczny szyberdach
-check control
-skorzaną tapicerke
-tylna kanapa z podłokietnikiem
-przelotowy sportowy wydech
-alufelgi
fajna E30. ale pierwsze co poprawilbym to koncowka wydechu ( za duze te wiadereczka wg mnie ), oraz likwidacja naklejeczki pioneer, ktos kojarzy mi sie z maluszkami.
Kurcze słabe fotki także nie za duzo widać. Co to za komin z tyłu auta, wogóle nie pasuje. Do czarnej skóry by sie klima przydała.
Że też chce Ci się wozić w bagażniku taką skrzynie
Czyżby w aucie brzydko pachniało bo widze tam aż trzy różne odświeżacze
A silnik w jakim stanie
Fotele w skórce, elektryczny szyber i elektryczne szybki - też bym tak chciał.
Naklejka na szybie "street racer' jakoś mi nie leży, i tak wiadomo że z 2.5 pod maską tak jest.
_________________ Auta dzielimy na: dobre, bardzo dobre i auta niemieckie,
Auta niemieckie dzielimy na: dobre, bardzo dobre i BMW,
BMW dzielimy: na dobre, bardzo dobre i E-30
Komin, pletwe z dachu i wszelkie naklejki wyrzucic, zalozyc pod pas dolny przynajmniej oryginalna listwe, no i po mojemu samochod troche za wysoko stoi Wnetrze zajebiste.
Pozdro.
hej,
z mojej strony to tak jak mowili koledzy (komin, brewki, pletwa, przyciemnienie szyb, ten CZIP, troche nizej) oraz..... wywal ten "mebel" z bagaznika albo wloz mniejszy...
mysle, ze w sprawie "mebla" znajdziesz duzo informacji w dziale Caraudio...
p.s. fajne wyposazenie...
_________________ do Waskiej lampy trzeba dorosnac...
BERCIK - RIP
Czizys auto troche przypomina mi te z tego wieśniackiego programu na TVN Turbo "Operacja tuning" - bez obrazy . Ogólnie autko fajne (jak kazde e30) bogate wyposażenie i fajny filniczek
+ za silnik, ale jak to nie ma odciecia ? a jak sie czlowiek za bardzo podnieci ? to dojdzie do 11 tys obrotow ? pozatym komin wywal albo przytnij co do brewek to wime ze kazdy m tam swoje upodobanie mozesz zostawic albo postapic jak barbarzynca i wyrwac je nooo i ten no trumne .. kurde skrzynie z glosnilkiem co sie chyba subwooofer nazywa DELETE i ramke na rejestracje zmien bo tez kicha ;D
_________________ ( OO=[][]=OO ) + ( . Y . ) = To Co Lubimy
bmw_boy Poszukaj zanim napiszesz !!! Za młody, za szybki