Witam!
Chciałbym się pochwalić swoim nowym nabytkiem jako że mój reksio idzie na emeryture i czeka na remont kupiłem od kolegi zagazowane 320 z 86 roku. Stan hmm moim zdaniem bd wsomie na nadwoziu ze 2 małe purchelki nic więcej. Jak widać po światłach i tłumiku auto u poprzedniego właściciela nie miał letko dlatego tez silnik jest do wymiany bierze olej puszcza niebieskie dymki Ale to pikus za tą cene 2200 z alumami myśle ze się opłacało teraz foty
To są foty zaraz po kupnie teraz jest nowy tłumik ori lampy spowrotem ori i ogolnie doszly ori felgi 14. Plany dopiescic nowy silnik i jazda az rekin nie odzyje. Przy okazji chcialem pokazac ostanie wcielenie mojego rekina w takim stanie wjechal do garazu i czeka na przyplyw wiekszej gotowki
Ostatnio zmieniony przez kuzyn 2007-05-19, 22:49, w caoci zmieniany 1 raz
Siema kolega z miasta
Autko mi jakoś znajomo wygląda ale na ulicy się jeszcze chyba nie mijaliśmy. Roboty trochę jest ale powolutku. Dobrze, że nie ma już tego tłumika Jakieś felgi by się przydały.
O i klucze w schowku są
Tak jak Yaku pisał wpadaj na zlota to się auto dokładnie zobaczy chyba, że Cię gdzieś wcześniej na mieście ustrzelę
Hehe a gdzie ten zlot i kiedy Wcześniej autko jezdziło pod gliwicach. Felgi juz sa ori 14 narazie. Te klucze mnie zauroczyly idealnie sie sprawdzaja nawet nie tyle przy aucie ale cos przykrecic odkrecic jak znalazl. A z kad jestes ja z mikul
No czym wiecej tym lepiej A mam pytanie czy mozliwe jest ze felgi ats cup 7x15 pasoja do 318 a do 320 juz nie ? Czy roznily sie et ? Ja mam z przodu wentyle i nie chce mi felga wejsc a kolega mial 318 i bez problemu mu wchodzily.
Fakt że ATS cup nie pasuja do e-30, felga bardziej do innych aut.
Yakuzatti napisa/a:
ATS Cup to CUPA
no teraz Yaku może i tak, ale dobrych kilka lat temu zwracała na siebie uwagę.
_________________ Auta dzielimy na: dobre, bardzo dobre i auta niemieckie,
Auta niemieckie dzielimy na: dobre, bardzo dobre i BMW,
BMW dzielimy: na dobre, bardzo dobre i E-30
Hej no wiem ze cupy to padlo ale tanio kupilem dzisiaj mial miejsce maly spocik w osobach ja i kolega z forum orr oto foty widac tez na nich jak autko sie zmienilo nie jest niestety umyte
Mam tez dylemat czym jechac na zlot czy e30 czy moze ozywic e21 moje hmmm moze cos doradzicie ?