Gleba,wiekszy rant w feldze no i koniecznie M pakiet.Wtedy bedziesz indywidualista,bedziesz miał jedyna w swoim rodzaju.Takie moje krótkie zdanie.ale ogółnie jest spoko autko
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW
hej,
fotki koniecznie.... rob moze jakas fotorelacje ze zmian....
podoba mi sie kiedy ktos ma pomysl, cel i go powoli lub tez szybko realizuje (to zalezy od srodkow).... nie lubie natomiast gdy ktos kupuje cokolwiek do auta byle tylko miec....
_________________ do Waskiej lampy trzeba dorosnac...
BERCIK - RIP
Mialem kiedys e30 no pare latek temu byla to na tamte lata super bunia 325 no i oczywiscie czarna puzniej e36 sedan tylko ze nieco mniejszy silnik 1.8 tez black no i teraz ta 320 ci zobaczymy jak bedzie sie poddawac modyfikacjom.czas pokaze
[ Dodano: 2007-05-12, 23:54 ]
No jeszcze mam takie fele 17'' 9 cala 235
[ Dodano: 2007-05-24, 23:02 ]
No i prace trwajal wszystko idzie po mysli wkrotce dodam fotki ---jeszcze tylko dystanse i szybki i gitara