he he
obiektywnie ladne zdjecia wiec dalem,
im ciemniej tym ladniej:)
beda ladne za dnia to dodam
dzieki za propozycje zmian
felgi uzywki wiec czyjes napewno byly i tak sa do polerki ale takie 8/15 trzeba bylo brac i juz
ja mam w planie rozstawic nieco kola z tylu i moze wymienic reflektor na nowy lepiej swiecacy i trzymajacy ustawienie ale produkty ktore widzialem nie podobaja mi sie
nizej z przodu wygladalo by lepiej ale teraz jest ok -40 i mam mieszane uczucia, bylem na torze to super ale na ulicy jest czasem nieznosnie
a tak to mam co chcialem już:
Vehicle information
VIN long WBAAA11040EG18415
Type code AA11
Type 325I (EUR)
Dev. series E30 ()
Line 3
Body type LIM
Steering LL
Door count 2
Engine M20
Cubical capacity 2.50
Power 125
Transmision HECK
Gearbox MECH
Colour DIAMANTSCHWARZ METALLIC (181)
Upholstery ANTHRAZIT STOFF (0269)
Prod. date 1990-11-16
Order options
No. Description
215 POWER STEERING,DEPENDING ON ENGINE SPEED
Oglądam się za każdą E30stką w Poznaniu ale Ciebie jakos nie zauważyłem-w końcu trzeba by się zebrać i zorganizować coś na Bułgarskiej!!!
P.S. Mam nadzieje, że gazu nie posiadasz...
_________________ Germany Style - tuning BMW czyli ciemno, nisko, szeroko, wystająco, zaskakująco i ze smaczkiem!!!
Oglądam się za każdą E30stką w Poznaniu ale Ciebie jakos nie zauważyłem-w końcu trzeba by się zebrać i zorganizować coś na Bułgarskiej!!!
Tak jest kierowniku !!
Ja sie podłaczam. Trzymam teraz Babcię w garażu pod domem, jestem zwarty i gotowy na akcję.
nie posiadam gazu i nie jezdze codziennie tym autem, bo szkoda mi go na bezsensowne trasy
a w okolicach manieczek kolega jeszcze dlugo mnie nie zobaczy:) ale nie mam nic przeciw
rozumiem ze kawka poranna w niedziele pod stadionem?