BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
Policja zmienia barwy
Autor Wiadomo
Mlody 
%-)

Pomg: 9 razy
Doczy: 08 Lis 2006
Skd: Starachowice
Wysany: 2007-04-02, 20:40   Policja zmienia barwy

Przez najbliższe trzy lata policja ma kupić około 5-6 tys. nowych samochodów osobowych - radiowozów i nieoznakowanych.

Nie będą to auta w kolorze blue, ale srebrne. I będą lśniły. Pojazdy te mają być zamawiane u producenta, który wygra przetarg, a nie - jak dotąd - u poszczególnych dilerów różnych marek. Znacznie obniży się więc cena aut i rozwiążą się problemy z serwisem.

Co o tym myslicie :?:

Wiecej:
http://motoryzacja.interi...rze-blue,890600

casus maximus 
MOTORSPORT PROMOTION

Pomg: 4 razy
Doczy: 30 Pa 2005
Skd: Częstochowa
Wysany: 2007-04-02, 20:43   

sam nie wiem. zobaczmy. jak tak zrobia trzeba bedzie sie z widokiem nowych barw oswoić.

BADYL 

Pomg: 5 razy
Doczy: 20 Mar 2004
Skd: *****
Wysany: 2007-04-02, 20:47   Re: Policja zmienia barwy

Mlody napisa/a:
Przez najbliższe trzy lata policja ma kupić około 5-6 tys. nowych samochodów osobowych - radiowozów i nieoznakowanych.

Nie będą to auta w kolorze blue, ale srebrne. I będą lśniły. Pojazdy te mają być zamawiane u producenta, który wygra przetarg, a nie - jak dotąd - u poszczególnych dilerów różnych marek. Znacznie obniży się więc cena aut i rozwiążą się problemy z serwisem.

Co o tym myslicie :?:

Wiecej:
http://motoryzacja.interi...rze-blue,890600

Nie lubie amerykanców ale oni tak juz dawno maja i mi sie to bardzo podoba a nie sie jedzie tu VW tam OPEL a za rogiem czai sie Dajewo.

casus maximus 
MOTORSPORT PROMOTION

Pomg: 4 razy
Doczy: 30 Pa 2005
Skd: Częstochowa
Wysany: 2007-04-02, 20:49   

wlasnie, u nas byl taki paradoks. ile garnizonów tyle marek radiowozów. oczywiscie wiadomo, wszystko to bylo przemieszane.

webretti 

Doczy: 05 Lut 2006
Skd: .....
Wysany: 2007-04-02, 20:52   

jak dla mnie to te kolorki sa lipne, a Policja ma budzic respekt, a te przypominają furmanki strazy miejskiej. Amerykansie wozy policyjne i niemieckie np. mi sie podobają. Szczegolnie takie biale Porsche z zielonym paskiem i napisem POLIZEI jakie czasami widac na Autobahn'ach, chociaz polska policja nie jest osamotniona jesli chodzi o srebrny kolor, niemcy tez wprowadzają zmiany, a tu ciekawostka, nowa furka u sasiadow :mg: :prosze: http://www.leblogauto.com...i_porsche_6.jpg

oczywiscie nie moglem sie powstrzymac, zeby nie wkleic czegos dla naszych oczek :mg: >>> http://www.geocities.com/bmw_1999_m3/m3polizei.jpg

i wlasnie znalazlem w sieci fotke od sasiadow zza odry i teraz wiem skad polacy skopiowali barwy dla nowych furmanek :lol: http://www.autoextrem.de/...mentid-6627.htm i oby tylko te przetargi wygrywaly auta tej samej marki :mg: :brawo:

Gniewek89 
Na razie teoretyk.

Pomg: 1 raz
Doczy: 01 Lut 2006
Skd: Wrocław
Wysany: 2007-04-02, 21:33   

Ale drzwi by mogli cale malowac na naiebisko bo przecierz (madrze) 4 lata temu taki przepis wprowadzono ze wzgledu na przebierancow

speed 
Michał

Pomg: 2 razy
Doczy: 17 Pa 2005
Skd: K/R/A/K/Ó/W
Wysany: 2007-04-02, 22:01   

a mi tam what ever jakie kolory ma policja :)

Every man dies... But not every man really lives...

Bruner 

Pomg: 16 razy
Doczy: 16 Lip 2004
Skd: Tczew
Wysany: 2007-04-02, 22:59   

Webretti, czytaj dokladnie - wsciekly zielony niedlugo zniknie z niemieckich drog, poza tym nikt od nikogo nie zgapil - ma byc jednolite malowanie radiowozow w calej unii. Mi to bez roznicy, itak do tego nie doplacamy bo to dotyczy tylko nowych. No i wreszcie ktos pomyslal i beda duze zamowienia bezposrednio u producenta, a nie dla kazdego komisariatu z osobna u najblizszego dilera, w koncu nie stac nas na wyrzucanie pieniedzy.
Usmialem sie z tego tekstu o 4 letnich radiowozach - u nas przeciez wciaz jezdza Polonezy i Passaty "policjanty" z poczatku lat 90-tych.
E30 318i Touring '92
E30 325e '86
E30 320i '90

webretti 

Doczy: 05 Lut 2006
Skd: .....
Wysany: 2007-04-02, 23:09   

Bruner, sorki :oops: , nie doczytalem do konca i zaczalem szukac fotek w necie, ale mam dzis w domu impreze urodzinowa wiec juz mam troche % we krwi :P nawet najlepszym tu sie zdaza cos niedoczytac i walnąc gafe :P :wink:

:drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :mg:

Yakuzatti 

Pomg: 19 razy
Doczy: 04 Pa 2006
Skd: Bytom/Katowice
Wysany: 2007-04-02, 23:22   

Bruner napisa/a:
Usmialem sie z tego tekstu o 4 letnich radiowozach

TaVectra GTS co w "cichociemnych" jezdzi a raczej jezdzą to daje rade w poscigach :)

Bruner 

Pomg: 16 razy
Doczy: 16 Lip 2004
Skd: Tczew
Wysany: 2007-04-02, 23:28   

Ale nikt nie napisal ze Policja nie ma szybkich samochodow. W tym tekscie jest napisane ze te samochody beda sprzedawane po 4 latach bo w unii jest taki standard i to nie do pomyslenia zeby byly starsze. Tylko niestety widze co u mnie po osiedlu jezdzi albo co mijam czasmi na trasie - mocna zmeczone zyciem Polonezy, Passaty B3, stare Transity itp, srednia wieku pewnie z 15 lat.
E30 318i Touring '92
E30 325e '86
E30 320i '90

Gniewek89 
Na razie teoretyk.

Pomg: 1 raz
Doczy: 01 Lut 2006
Skd: Wrocław
Wysany: 2007-04-03, 19:33   

Ja bym był za tym żeby te 4 latki z "bogatej uni" trafialy do nas , nas nie stac na takie manewry moim zdaniem a widze w postepowaniu naszych wladz polska zasade "zastaw sie a postaw sie"

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: