No mi się jednak zdaje ze folia. Jeśli lampy muszą być czarne to tak jak Gasper, napisał sprayem pomaluj ale lekko lekko bo potem jadę za takim człowiekiem i nie wiem czy on hamuje czy miga ze skreca.
_________________ ...nieważne dokąd jedziesz,ważne ze bokiem...
W tych lampach z pierwszej aukcji na 100% chodzi o malowanie sprayem. Stoi jak byk napisane. Niemcy mają taki głupi zwyczaj i psikają sprayem lampy i wystawiają na ebay. Tu jak widać jest na angielskim ebayu, ale sprzedawca jest z Drezna
Zapewnia, że światło super prześwituje przez farbę i pokazał nawet lampę z golfa 4. Moim zdaniem to fake - pozostawił częśc lampy nie pomalowany i to podświetlił. Nie ma bata zeby tak świeciły przyciemnione 5-cioma warstwami sprayu lampy. Inna sprawa, że to jest niedopuszczone do ruchu na drogach i w każdej chwili można się pożegnać z dowodem
To juz te drugie najlepsze! Koleś ma niedaleko mnie sklep i ma sporo fajnych lamp... Pewnie ma tez ciemne... A jak chcesz cimne to te są napewno lepsze od gównianych malowanych:
No z tego wszystkiego te ostatnie najlepsze..Ale nie wiem dlaczego chcesz w ogole zmieniac..Przecież oryginały są bardzo ładne Ale każdy ma swój gust...
_________________ Chetnie pomoge kolegom z forum w jakichkolwiek problemach z tunerami sat.
Elektronika samochodowa:alarmy,liczniki,diagnostyka,immo,chip tuning itd.
ZAPRASZAM
No tak jak chlopaki mowia te malowane sprayem to lipa na maxa, niedosc ze kiepsko wygladaja to i sa malo widoczne przy chmowaniu i do tego dowod Ci zabiora przy pierwszej kontroli Wedle mnie to tylko bialo czerwone z m-technika, sa idealne wiec nie ma co kombinowac biez ori m-tech albo dobre podrobki-zaleznie ile masz kasy na to przeznaczone 8) Pozdro
ale sam juz nie wiem które bardziej pasowały by do jasnego auta "srebrnego", chyba jednak bardziej jestem za tymi czerwonymi, chociaż te ciemne to nie jakaś chałtura (chyba )