Wysany: 2007-03-04, 19:00 zmiana bmw na jeep cherokee
Witam.
Zdaje sobie sprawe ze zostanę zaraz dojechany za zdrade itp
ale ostatnio potrzebuje wiekszego samochodu niż moje e30 .
Szukam wiadomości o jeepku cherokee około 90 roku i jak narazie jestem gotow
wymienic gablote tylko nie wiem jak jest z częściami: dostępność ceny.
Po za tym muszę mieć wiekszy samochód do powiedzmy lekkiego terenu żeby
betki nie zostawiac na szosie a dalej drałowac na butach
W zwiazku z wymuszeniami jakie nakłada na mnie życie
muszę wymienić betke i nie ma rady.
Może ktoś z kolegów posiadał takową gablotke i mógłby się podzielić spostrzeżeniami
lub poprostu opiniami.
Z góry dzieki i pozdro dla wszystkich zakochanych w bmw
Jeszcze pytanie na jakiego chcesz wymienic .. czy na tego starego kwadrata czy na przejscowke czy na cos novego .. z tego co wiem ( znajomek ma kwadrata) to auta ( bynajmniej jego) ma straszna podsterownosc.. poprostu plywa jak sie jedzie po drodze z koleinami .. poza tym ma jakis 4 litrowy silnik i strasznie duzo mu to pali .. chociaz dziek tego silnika jest przepiekny .. dopytam go wiecej jak mu sie tym jezdzi i jak cos to napisze pozdro
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW
właśnie na takiego kanciaka model xj i właśnie z takim silnikiem bo innych podobno nie warto a spalanie to minimum 15 lpg moje m40 ostatnio wzieło 14 lpg
ale jazda nie należała do emerytow
niestety to prawda ze auto strasznie pływa i to juz należy zaliczyć do wygody
amerykanów
Są i dobre strony: 4x4 oraz sam tył
kup E34 touringa 4x4 daj zawieszenie a`la Kamil E-30 i masz 4x4 terenowa BMW
aahahhaha dobre polecam opcje Yaka po co komu terenowka na polskie miejskie drogi chociaz .... sadzac po ostatnim klnieciu po kazdym wpadnieciu w dziure na drodze to naliczyl bym tego oj naliczyl....
_________________ ( OO=[][]=OO ) + ( . Y . ) = To Co Lubimy
do 4.0 można gaz na śrubę, diesla 2.5 unikaj, auto dobre w teren, po szosie hałasują opony, bierz manuala, zakręty trzeba brać dość wolno. Części to żaden problem.
Mojego wujka szefo mial takiego sprzeta w latach '90 jak nowka to byla i po 3 miechach nie wytrzymal. Mowil ze spalanie jeszcze by bylo do przelkniecia gdyby nie to ze auto czesciej widzial mechanik niz on , tak wiec jesli chcesz dofinansowac polskie warsztaty to kupuj bez zastanowienia. Ja bym bardziej pomyslal nad Toyota Hillux