BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
Zamknity przez: center
2007-03-02, 23:25
[E30] walek ->> 318is
Autor Wiadomo
walek
[Usunity]

Wysany: 2005-10-27, 23:16   [E30] walek ->> 318is

witam a oto moja Beemka E30 318is to mój pierwszy samochód własny.
beda w nim zmiany ale wszystko powoli narazie prezentuje sie TAK:

:twisted:

i jeszcze jedno z tyłu :twisted:

a teraz z przodu :twisted:

niebawem beda zmiany bo sa juz w trakcie wiec zapodam jeszcze inne foty :D
Ostatnio zmieniony przez center 2007-03-02, 23:25, w caoci zmieniany 6 razy  

Menel 

Doczy: 23 Lis 2004
Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2005-10-27, 23:22   

zapodaj srodek i jakie plany? nie spieprz oryginalu.juz spoko wyglada wiec moim zdaniem tylko ingerencja w silnik.
pzdr

walek
[Usunity]

Wysany: 2005-10-27, 23:26   

w srodku załozone tylko : alu ramki na zegary mieszek i gałka zmiany biegów w koloze nadwozia i narazie nic poztym.
PLANY: ospojlerowanie RIEGER ( juz u lakiernika ) i zmiana felg na BORBET z duzym rantem ( to tez w trakcie ) chce jeszcze załozyc białe zegary a co później sa jeszcze plany co do koloru ale na białych zegarach przestane narazie zobaczym po zimie co dalej. Narazie tylko wizual robie bo co do silnika dopiero sie orietuje ale to sa plany odległe.
Ostatnio zmieniony przez walek 2005-10-27, 23:28, w caoci zmieniany 1 raz  

KORDI 
RWD love.. 8)

Doczy: 12 Wrz 2005
Skd: Pacanów..... :))))))
Wysany: 2005-10-27, 23:27   

jak jeszce jakieś zmiany to raczej delikatne....z wygląd styknie tyle co jest ,bo jest suuuper...
najwyżej niżej ją....

walek
[Usunity]

Wysany: 2005-10-27, 23:29   

włąsnie teraz mam problem z przodem bo juz dwa razy miske olejowa zmieniałem wiec na zawiasie z przodu to zero ale tył to by sie przydał:)

KORDI 
RWD love.. 8)

Doczy: 12 Wrz 2005
Skd: Pacanów..... :))))))
Wysany: 2005-10-27, 23:33   

przód spoko ale tył właśnie pasiłoby troche niżej... :)
zapodaj fotki środka i silniczka....
hmmmm...Borbetki....z rancikiem....dobry wybór :D
Widze że Ziom z Ciebie.....lansik będzie... :wink:

Menel 

Wysany: 2005-10-27, 23:46   

no nie :!: jak zalozysz riegera to juz nic nie napisze na twoje watki,i sadze ze nie tylko ja.czlowieku,wyluzuj.masz juz dobre autko wiec go nie zeszpec.zapomnij tez o bialych zegarach.
pod miske zakladaj szybko oslone.znajdziesz projekt na tym forum i to idealna od isa. potem jeszcze gleba tak o -20mm i koniec na zewnatrz.pomysl o osiagach...
jak chcesz dokladac spoilery to raczej zmien auto na lanosa ,nubire,kadeta,calibre itd :lol:

SmasherE30 
Coś tam wiem

Doczy: 19 Mar 2004
Skd: Warszawa Skorosze
Wysany: 2005-10-27, 23:48   

zedrzyj ten napis z tylnej klapy i nakleikę z przedniej szyby i nic nie dotykaj a broń boże nie wkłądaj do wnętrza czerwonych akcentów! ... błagam ... bez wsi :idea: :cry:

This post was sponsored by letter ///M like Maciek ;)

walek
[Usunity]

Wysany: 2005-10-28, 00:08   

szczeze to sam jestem ciekaw jak bedzie wygladac na tych spojlerach widziałem taka czerwona z tymi samymi była zajebista poprostu, wiec sam zakupiłem takie boje sie przodu tylko bo widzałem tu juz taki spojler i nie bardzo mi sie pasił. co do anklejki z przodu to niema takiej mozliwośći jestem w klubie DEVIL'S wiec bede starał sie go godnie reprezentowac :twisted: co do gadzetów w koloze czerwonym hmm tu masz chyba racje i dlatego skonczyłem na mieszku i głace no chyba ze skóra bedzie montowana to oczywicscie czerono-czarna ale takich planów niemam narazie.
dzieki za opinie piszce wszystkie biore pod uwage przy dalszych modyfikacjach.
co do silnika to chetnie wysłucham rad na temat ISa bo jestem ciekaw co mozna poprawic w jaki sposób, ale konkrety bo sam na tym sie nieznam,
osłone miski tez juz tu szukałem i znalazłem temat superr ale czasu an wykonanie brakuje niestety.

Menel 

Wysany: 2005-10-28, 00:13   

po 1.jaki napis na tylnej klapie jest do zdjecia?
po 2. nie lepiej miec caly czarny srodek bez zadnych innych wstawek?
po 3. oslona zajmie ci gora godz. roboty a mozesz ciac przez miasto z nia tyle ile wlezie.
po 4 .temat o ise tez jest na forum,wiec poszukaj.

walek
[Usunity]

Wysany: 2005-10-28, 00:20   

1 co do tej nalepki z tyłu to juz rok sie przymiezam i miechce mia sie jej drapac ale po twojej uwadze napewno zniknie szybko :D
2 tak ostatnio sie zastanawiałem ze ni w piz ni w oko mi ten lewarek no ale jak go juz załozyłem to niech bedzie poczekam jak sie zniszczy i wtedy pomysle :D
3 zastanawiam sie nad jednym ona jes przykreacana z tego co widziałem w tym opisie do czegos tam nieznam sie a co bedzie jak zaryje osłona czy nie wyrwie i nie narobi wiekszych szkud niz urwanie czy pekniecie miski ( chociaz trudno ja dostać i niejest taka tania )

Piotrek 
LudwikIIISpryskiwacz

Doczy: 17 Kwi 2005
Skd: /K/R/A/K/O/W/
Wysany: 2005-10-28, 00:30   

Czesc
Bardzo fajnie wspólgra czarny grill i czarna hella z czerwonym kolorem :D
autko ładnie sie prezentuje ale jak dla mnie ta naklejka na szybie az razi,błagam Cię odklej ją albo zmień szybę, to samo z drzwi i klapy :D :D i jeszcze jedno mnie osobiscie nie leżą E30 w kolorze red :D ale to tylko moje zdanie :D poza tym jeszcze jakaś ładna końcówka by się przydała :D i te zagłówki tez zostawiłbym bez ubranka.

A poza tym to witamy :D

walek
[Usunity]

Wysany: 2005-10-28, 00:37   

co do przedniej szyby to tak jak wczesniej niema takiej mozliwości :twisted: własnie wymieniam szybe bo mi pekłą ale naklejka :twisted: jest juz nowa naklejona z klapy z tyłu z niknie napewno (wujek sam :D ) a ubranka hehe brudza sie troche i to mnie wkurzac zaczyna

ps. aha piotrek zdradze ci pewna tajemnice ale to w późniejszym terminie ciekawy jestem co an to powiecie :wink:

Piotrek 
LudwikIIISpryskiwacz

Wysany: 2005-10-28, 00:40   

walek napisa/a:
ps. aha piotrek zdradze ci pewna tajemnice ale to w późniejszym terminie ciekawy jestem co an to powiecie :wink:

mam nadzieje ze nie szykujesz sie na moje Borbety :D :D :D

walek
[Usunity]

Wysany: 2005-10-28, 00:43   

hehe no włąsnie propo felg zastanawiam sie czy beda mi pasowac takie fele 16 cali z oponami 205/40/16 z rantem 9 cali ET15 masz u siebie załozone jakies dystanse? bo mam te co teraz i musiałem z przodu załozyc dystanse 10mm zeby mi opona nie ocierała o amortyzator.
orietujesz sie mozee?

Piotrek 
LudwikIIISpryskiwacz

Wysany: 2005-10-28, 00:45   

ja mam Borbet A 9x16 215x40x16+ dystanse 5mm

Marcin 
Nurburgring Fan

Doczy: 10 Sie 2004
Skd: Katowice
Wysany: 2005-10-28, 01:42   

Jak dla mie jestes na najlepszej drodze do maksymalnego zwiesniaczenia tego auta :twisted:

E30 318iS to bardzo fajny samochod i powienien byc zachowany w mozliwie oryginalnym stanie. Ta naklejka z przodu bo mega detka, tak samo jak zaklejone swiatala przednie a dotykanie genialnego wnetrza E30 318iS to wrecz zamach stanu. O riegerach nie bede wpsominal bo juz mi sie kreww scina :twisted:

Niestety Walek widac od razu, ze jestes jeszcze bardzo mlody i nie rozumiesz pewnych rzeczy. Jezeli bedziesz mial ten samochod dluzej to przyjdzie taki czas kiedy bedziesz na ebay.de szukal oryginalnych ladnych 15" BBS i dokladki IS i nie bedziesz mogl pojac co cie tknelo aby tak zniszczyc samochod Riegerami i jakims czerownym mieszkiem??

PZDR

Melis 

Doczy: 04 Lut 2005
Skd: Ostrowite
Wysany: 2005-10-28, 07:30   

Zgadzam się z chłopakami!
Nie zakładaj tych wiejsko-dożynkowych Riegerów!
A jeśli chcesz już jeździć z naklejką klubową to zróbcie czarny pas i z boku po skosie walnijcie małymi literami nazwę klubu... i napewno taka lepiej będzie się prezentować.
Jesli ja bym miał sobie przerabiać to:
Z zewnątrz:
-osłona pod miskę,
-lekko zabarwił bym tylne kierunki na czerwono,
-black hella i przyciemnione przednie kierunki,
-dokładka is-a na przód,
-gleba,
-fele Borbety lub BBS,
-końcowy tłumik z końcówką ,
Środek:
-dobre car audio,
-alu ramki wokół zegarów (które już są),
-pomalował bym wskazówki zegarów na czerwono,
-dobra sportowa kiera,
Silnik:
-modyfikacja układu wydechowego,
-jakieś polerki itp
(na temat silnika niech się wypowiedzą inni bo ja na is-a to się nie orientuje :wink: )

Ps.
Ale zanim zaczął bym cokolwiek robić doprowadził bym auto do bdb stanu technicznego... chyba, że już takie jest to zycze sukcesow bo zdrowy plan działania już masz 8)

POZDRO

walek
[Usunity]

Wysany: 2005-10-28, 08:51   

widze ze spojlery Riegera nikomu na tym forum nie przypadna do gustu moze i komys bedzie sie krew gotowac ale czy tak czy tak załoze te spojlerki opcja bez nich jest tylko jedna ze włascicielowi tego auta czyli mnie sie one niespodobaja to wtedy wyladuja na smietniku ,naklejka z przodu zostaje a co do lam przednich to sa juz takie jak na wyzszych zdjeciach poprostu z nudów jak koles zakladał sobie czarny pasek do swojej E36 to ja zakleiłem sobie światła hehehehe :D i zrobiłem zdjecie ale i tak bede robił je na czarno z wstawkami czy jak to sie tam nazywa no i gril moze tez bedzie czarny .
dzieki zqa opinie efekt mojej pracy ze spojlerami bedziece mogli sami zobaczec i ocenic.

korzuch 

Doczy: 29 Mar 2004
Skd: z stąd
Wysany: 2005-10-28, 09:17   

yo!
Ocenimy oj ocenimy :D widziałem twoje bydlatko w Dąbrowie Górniczej kiedys tam :D ale sprubuj popsuć te auto to włascicielowi krzywda sie stanie :D
pozdro
PS Te wasze pierdolone studzienki malo felg nie pokrzywiłem :D

walek
[Usunity]

Wysany: 2005-10-28, 09:20   

popsuc niemam mowy od zawsze chciałem być posiadaczem E30 i wreszcie jestem :D

LUKAS 
Klubowicz

Doczy: 19 Mar 2004
Skd: Mińsk Mazowiecki
Wysany: 2005-10-28, 09:41   

Bejka obecnie wygląda bardzo świetnie :D Z wyjątkiem tej gigantycznej naklejki... :shock:

Ale jeśli chodzi o Twoje stylingowe plany, to... :(
[']