Nie wiem na jaka telewizje mam sie zdecydowac??CYFROWY POLSAT, CANAL+ ,czy N ,.
Co mozecie polecic???Jakie macie doswiadczenia z tymi platformami??Z czego korzystacie??Jaki jest stosunek ceny pakietow do ilosci kanalow??
Ma byc to ogladane na 42" plazmie z systemem HD Ready,takze jakosc tunera tez ma znaczenie.
Prosze o wasze opinie
_________________ BMW E-36
SC-900
uprzywilejowana- opel ASTRA II
- Y A M A H A
_RADON_
Zalezy jaka masz teraz antene i jakiej jakosci odbioru oczekujesz .. masz dobry sprzet to chcesz dobrego obrazu najlepiej CIFROWEGO a JEDYNA cyfrowa telewizja na Polskim rynku jest tv N Masz prosta odpowiedz .. co do Kanalow .. w tv N masz kilka rodzaii np po 10 zl i po 16 zl za zestaw .. to sa zestawy tematyczne np animal planet i cala reszta przyrodnicze ... albo viva i cala masa innych muzycznych ..
Jak cos dopytaj w sklepie nie wiem jak to sie ma do tamtych ktore wymieniles .. wiem tylko ze jesli chodzi o jakosc to to jest wg mnie na pierwszym miescu pozdro
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW
teraz korzystam ze zwyklej kablowki,gdzie jakosc obrazu jest mierna.BYlem u przedstawicieli kazdej z platform ,ale kazdy chwali swoje,dlatego czekam na opinie tych ktorzy juz to testowali w praktyce,bo podobno zdarza sie ze przez kilka dni jest brak sygnalu lub tuner sie zawiesza itp.itd
Doczytalem sie ze POLSAT jest cyfrowy tylko z nazwy a reklamowana telewizja N owej generacji w systemie HD nadaje tylko 3 programy...a pakiety sa poukladane tak ze najchetniej z kazdego bym wybral po jednym programie... i mam dylemat.
SC-900
- Y A M A H A
_RADON_
Jesli juz chcesz wybierac pomiedzy Polshitem a CYFRĄ+ to bierz cyfre. Mozliwosc poddtuningowania na wiecej kanalow, wiecej kanalow w zestawach, cena nie az taka zabojcza.
Ale pewnie N bedzie najlepsza
duchPW [Usunity]
Wysany: 2007-02-13, 23:47
ja bym wybrał telewizję TRWAM - wszystko na bieżąco, prawdziwa prawda o Żydach i Holokauście, o masonerii i platwormie obywatelskiej ... czego chcieć więcej (szkoda, że na OT nie można dostawać pochawał, bo pewnie bym zarobił jedną)
BTW - pamiętaj - wróżką to ZŁO - tylko proboszcz prawdę Ci powie (o ile będzie powtarzał za Ojcem Dyrektorem)
ja bym wybrał telewizję TRWAM - wszystko na bieżąco, prawdziwa prawda o Żydach i Holokauście, o masonerii i platwormie obywatelskiej ... czego chcieć więcej (szkoda, że na OT nie można dostawać pochawał, bo pewnie bym zarobił jedną)
BTW - pamiętaj - wróżką to ZŁO - tylko proboszcz prawdę Ci powie (o ile będzie powtarzał za Ojcem Dyrektorem)
kazdy ma swoje kólko zainteresowan
chyba bedzie N
SC-900
- Y A M A H A
_RADON_
duchPW [Usunity]
Wysany: 2007-02-15, 07:21
Bagor napisa/a:
PlatFormie jeśli już.
spoko - nawet w najlepszych rodzinach się zdaża .... analfabetyzm wtórny