tak sobie marze
wziac kredyt i odnowic jakiegos starego amerykanca ze zdrowymi blachami..sni mi sie continental mark IV lub V a wiadomo tam silniki maja po 6-7litrow (a moc gora 200km) wywalic te 8 garow i wstawic dobre i sprawdzone malolitrazowe m52b28..wiadomo przerobki etc
takie moje marzenie..za duzo ludzi jezdzi bmw..rzygac mi sie chce
Eleonor - to po pierwsze po drugie dodge charger,po 3 hemicuda,po 4 trzy burdele,po 5 silnik V8 na rusztowaniu w garazu do dzinniego odpalenia i sluchania wolnej bulgoczacej najlepszej muzyki dla uszu.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Wysłany: 2007-01-08, 13:37
tez lubie stare amerykance...oni wtedy robili naprawde samochody z duszą..
ale jedynym moim marzeniem jesli chodzi o motoryzacje to totalne odnowienie mojej starej beemy a w przyszlosci uturbienie...mam nadzieje ze to nie marzenia scietej glowy...
Wysłany: 2007-01-08, 13:41
stare amerykańskie auta...
ooo tak. szczególnie duże coupe z lat 60 - 70.
krążowniki oczywiście też są cool.
na razie poza moim zasięgiem
jednak moje marzenie to działka w zacisznym miejscu,
domek, a przy nim garaże a w nich:
1. E30 obecne wypieszczone na maxa
2. E30 cabrio również igła
3. jakieś spasione E39 lub E38
oprócz tego mnóstwo kasy i czasu na dłubanie przy autkach.
a w między czasie zwiedzać świat, słuchać muzyki, oglądać filmy.
odpoczywać
Reno Klijo 1.4 16V po fejs liftingu.... Ale to tylko w sferze bardzo odleglych marzen...
A tak bardziej przyziemnie to moim motoryzacyjnym marzeniem jest bmw m3 e30 wersja Evo II
_________________ Psychotesty Tarnów
Badania Psychotechniczne
Tarnów ul. Braci Saków 5 (baza PKS)
794 001 051
Mi sie marzy garaż na 4 samochody (z narzedziami rzecz jasna) a w nim
1,M5 e39 Krwisto czerwona (może być też i biała) z beżową skórą
2,Subaru Impreza STI ( model chyba 2002 -ten z okrągłymi światłami z przodu)
3,BMW 120d - Biały z czarną skórą przeplataną wzdłuż wąskimi paskami (niebieski , jasny niebieski , czerwony )
4,A czwarte stanowisko zajoł by jakis staruszek.
Nie musze chyba mówić że pozycje od dwa do cztery byly by systematycznie modyfikowane.
a mieszkać to mógłbym w jakiejś altanie
PS: jak to milo tak sie rozmarzyć hehe