Tak samo w Poznaniu jest godz. 21.15 a ja nie wiem co mam ze sobą zrobić..........
Manieczki zamknięte dopiero reaktywacja 10 listopada!!!!!!!!!!!!!!!!!
A dziś nie wiem chyba lans po mieście w dwie E30stki no bo co mam zrobić .
_________________ Germany Style - tuning BMW czyli ciemno, nisko, szeroko, wystająco, zaskakująco i ze smaczkiem!!!
złapiemy tego CENZURA co mi sie w nocy dobieral do auta nie wiem czy chcial ukrasc czy posiedziec.maska i drzwi od kierowcy nie domkniete.pokretlo od ciepłe-zimne zdjete.suwaki od nawiewu poprzesuwane .rozkrecony plastik na obudowie kolumny
jakis debil lazi podobno po osiedlu i szuka szczescia
jak go złapia jade go przesluchac osobiscie bedzie kaleka do końca życia
Nastepnym razem bedzie ostrzezenie - mod
_________________ Jak Ci powiedzą ze lejesz wode to powiedz ze temat jest jak rzeka
Drogi Menelu... Zawsze moglismy sie razem polansowac bo ja tez siedze w chaupie na d****... Chetnie bym Cie zabral....z Twoim urokiem osobistym to bysmy wyrwali pol tony lachonow... 8)
_________________ Jadac lewym pasem zjawisko dlugich swiatel w lusterku jest mi obce...
Ja tam spożywam napoje orzeżwiające w postaci Leszka premium i nie ma tragedii, Jakbyś Kamilu spotkał tego ziutka, który wszedł do Twojej fury to pozdrów go ode mnie jakimś konkretnym parolem dużym palcem od nogi hehe. Baaardzo nie lubię, jak jakiś parowiec wbija się do czegoś mojego brrr.
pozdrawiam
Sosen
_________________ Liczba dachowań - 2
Liczba zniszczonych opon - 464
Łukasz
a propos złodziejów - niedawno próbowano się włamać do mojego domu. Na szczęście nie udało się sforsować okien. Wokół okradli wtedy paru sąsiadów... Jakbym takiego dorwał w swoje łapy....................................
U mnie tez nuda, na szczescie spotkalem sasiada. Udalismy sie na poszukiwania DYSTANSU, niestety nie znalezlismy go, ale za to udalo sie odnalesc wspolna PLASZCZYZNE POROZUMIENIA
eeee... dzien dobry o zesz truskawka ale sie wynudzilem w sobotnia noc tylko co ja truskawaka robiłem Pamietam rynek cluby mile panie... jakies dobre i zimne napoje wyskokowe... ale mnie łeb napie... tzn napadowe bole glowy mam ale wiecie co nuda - chyba musze zmienic tryb zycia
Wysany: 2006-10-22, 12:34
ooo speed, moja najlepsza przyjacioleczka wyemigrowala raczej na stale do kraka i tez uskutecznia ostro clubbing moze latacie po tych samych klubach? przez nia wlasnie czesto tak sie nudze..
wczoraj jedna finlandie rozpracowalismy u kumpla po 23.00,potem piekarnia na godzine ,zapiekanki na marymoncie i dom.
a dzisiaj juz zaczyna sie...nuuuuda
no siema ja powoli dochodze do siebie po wczorajszych hybrydach. menel jestes :cenzura: bo nie chciales isc bylo spoko-joko tylko nie mialem kompana do picia .... moze dzisiejszy wiczor uskutecznimy jakims lansem po wwa ? kto sie pisze ?
ps. mialem zakladac taki sam temat jak gadalismy w dzien ale nie chcialo mi sie
......... A co??? ....... Czyżby zabrakło Ci już ........ różowej FINLANDII ? Że........
................Świat się zrobił całkiem szary???
Pozdrowienia i całuski - M.