Pozatym lepiej bym chyba nie zrobił , zawsze jak coś rysowałem to wygladało jakby buda byłą pokrzywiona po uderzeniu w drzewo i bardziej przypominało kiosk ruchu niz jakikolwiek samochód
Wygląda jak napompowany balon
Bez urazy,ale e30 nie bez przyczyny ma przydomek "kwadrat",nawet w wersji M3 jest kanciaste.
Takie jest Twoje artystyczne podejście do tematu e30 i ok.
Jak dorwę skaner to zamieszczę swoje prace
_________________ Żonę możesz mieć tylko jedną,a beemek ile chcesz...
Ode mnie słowa uznania-widac masz rękę do tego-ja jak byłem mały to też rysowałem ale POLONEZY bo o beemkach to był grzech nawet pomyśleć!!! Pozdrawiam.
_________________ Germany Style - tuning BMW czyli ciemno, nisko, szeroko, wystająco, zaskakująco i ze smaczkiem!!!
Dziekuje za pozytywy i negatywy Zamierzam sie ostro wziasc za robotki reczne na papierze (cicho! menel, piotrek, lukasz, urbi o kims zapomnialem?) bo kupuje tablet do kompa i trzeba popchnac umiejetnosci.
Pomg: 11 razy Doczy: 19 Mar 2004 Skd: Warszawa Skorosze
Wysany: 2006-12-14, 23:50
Błotnik tylny za płytki a prawy przód za bardzo wyciągnięty w górę, za dużo obłości (dach, wypuklenie na masce) ... mże chciałes perspektywę uzyskac ale się nie udało... Fele fajne ale z tą szpryca wyglądają jak Mangelsy Generalnie wyszła Ci karykatura
Jak będe miał wolną chwilę to tez coś machnę ... hehe ... u kirka na imprezie palcem po zaparowanej szybie wyrzeźbiłęm ciekawe rysidło.... Też dawno nie trenowałem ale postaram się przyłożyc
musze sie przez swieta za techniczny zlapac, jakis walek, spoiny narysowac to moze cos sie przypomni...
ale i tak dla mnie bomba, jesli tylko ktos znajduje na takie rzeczy czas i checi to ma wielkiego plusa...
pozdro dla wszystkich milosnikow HB
Pomg: 1 raz Doczy: 06 Sty 2006 Skd: Królewski Kraków
Wysany: 2006-12-16, 13:47
Ja tez cos nie cos rysowałem moze cos znajde to wrzuce, a koles u nei w koszle od budowy samochodów ma w swoim gabinecie całkeim fajna kolekcje rysunków uczniów najwieksze wracenie an mnei zrobiła z4 jaka gosc narysował poprostu idealnie jak bede mail okazje to zrobie zdjecie...