ja jeździłem, ale na zimówkach - z uwagi na stosunek ceny do jakości mogę je polecić, jednak letnich bym sobie raczej nie kupił - jednak jak pisze kamil.k poszukaj innych opinii
_________________ HENIEK
Klubowicz
BMW E30 325i (szpera 3,25) z s50b32 - made by MGarage &(suspension) Lukas Performance !
Ale będzie jeszcze coś.......!!!
Heniu, o markgumach i oponach bieznikowanych znalazlem tam jednego posta. Jesli to cos ciekawego to mozesz podac linki? Chyba ze pisza to samo co u nas
Na zime owszem nalewk bym zalozyl (w zimie predkosci troszke mniejsze) ale na lato jakos nie chcialbym miec nalewki zebym na autobanie przy 200 myslal czy kord mi peknie ze starosci czy nie
co do nalewek to kumpel smiga na zimowkach markguma i nawet zadowolony jest (ale raczej ze stosunku jakosc/cena niz walorow)... ja tam nie uskuteczniam takich wynalazkow...
Jeździłem w zeszłym roku peugeotem 206 SW na letnich markgumach. Miałem tę nieprzyjemność prowadzenia tego auta w deszczu... Przyczepności prawie zero, przód wyjeżdżał bardzo często
Mój kumpel miał te nalewki w golfiku,słabizna.
Ja osobiście kupuje dobre używki ,dobre marki są dużo pewniejsze jeśli wezmiesz pod uwagę bezpieczeństwo .Na żerańskiej giełdzie niedawno za cztery zimowe continentale (185/65R15) dałem 320pln.Trzeba było trochę pogrzebać ale sprawują się super.
Przestrzegam jednak przed kupowaniem na giełdach gum od kolesi którzy przyjeżdżają shandlować jeden komplet bo albo jeszcze ciepłe (czyt.kradzione),albo klejone distalem,a wybuchną wtedy napewno wulkanizatorowi w twarz
Pomg: 7 razy Doczy: 09 Kwi 2006 Skd: Chybie/Bielsko-Biała
Wysany: 2006-12-27, 21:27
Ja już jeżdżę drugi sezon na bieżnikowanych zimówkach i złego słowa nie mogę na nie powiedzieć, jeszcze nigdy mnie nie zawiodły, co do letnich hmm..., trudno mi powiedzieć, ale myślę że do normalnej jazdy powinny się nadać.
_________________ KUPIĘ KOŚĆ KODUJĄCĄ OBC II DO m20b25
mialem takie nalewajki 205x50x15 bieżnik PILOT SPORT
wygladaja slicznie
tylko:
hamowanie z predkosci powyzej 150km/h nie wchodzi w gre a na mokrej naw. jezdzi sie jak na lodzie
NIE POLECAM MOZNA SIE NA NICH ZABIĆ !
_________________ POL-ROW.PL
duchPW [Usunity]
Wysany: 2006-12-28, 12:08
Rafał napisa/a:
mialem takie nalewajki 205x50x15 bieżnik PILOT SPORT
wygladaja slicznie
tylko:
hamowanie z predkosci powyzej 150km/h nie wchodzi w gre a na mokrej naw. jezdzi sie jak na lodzie
mialem takie jak Rafal ale tylko na tylnej osi podejrzewam ze nikt nawet z silnikiem 1,6 nie mialby najmiejszych problemow z lataniem bokami na chocby delikatnie wilgotnym asfalcie. Ogolnie nie polecam
Z tym hamowaniem na mokrym (zreszta na suchym nie wiele lepiej) to chyba taki urok nalewek, na moich bieznikowanych zimowkach bylo to samo. Na mokrym przyczepnosc jest poprostu tragiczna
Kiedys tez uwazalem ze bieznikowane opony nie sa takie zle, puki sie nie okazalo ze z jednej odpadl mi ok 40 cm pas gumy. Wiecej nie kupuie takiego wynalazku, wolalbym zeby cos takiego nie przydazylo mi sie przy stu kilkudziesieciu km/h
A ja na swoich letnich i zimowych poki co jezdze i bardzo chwale. Wole takie od jakis kapci z zachodu po awaryjnych hamowaniach itp przewalilem juz kupe uzywek i tylko raz byem zadowolony i co z tego jak po sezonie trzeba bylo szukac nowych. Kupilem te i nie nazekam a byly tansze od uzywek ktoreby mialy jaks sensownailosc bieznika i nie mialy 8 lat...... Co do hamowan na mokrym nieodczolem jeszcze tego co opisujecie milem takie objawy na uywkkach na tych ani razu.
_________________ bylo:
e-28 M535i
e-36 325, 318is Coupe
e-30 325e drift spc
e-39 525 TDS
A jest:
e-30 328i Cabrio
e-36 323i
e-30 318 is
Gepard Garage.Swapy mechanika.503-112-639