No to i ja sie pochwale nowym nabytkiem.... sprzedalem swoja niunie (e30 )... myslalem ze jazda nia to czysta przyjemnosc...ale teraz zakochalem sie w jezdzie moim nowym nabytkiem... i nawet juz sie przelamalem do automatu Naprawde nie wiedzialem ze tyle frajdy moze dawac jazda samochodem A do tego jak narazie ideal (no moze procz tego ze ma jeden minus...brak halogenow...ukradli ) a tak....137tys oryginalnego przebiegu, wszedzie fabryczna powloka lakiernicza, nigdy nie bita, nie lakierowany zaden element, wnetrze jak nowe w full opcji... nawet fabryczne czujniki parkowania Jak sie troche odkuje to zaczne pewne ale minimalne modyfikacje typu felgi itp...
Piekna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!to i tak mało powiedziane!!!!!!!!!!!!!!!Ja sie juz jakos nie moge przyzyczaic do manualnej skrzyni biegów hehehehehhehehehe autmat i 4.0 v8 pod maseczka to jest to co tygryski lubia najbardziej.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
oj tam pablo...narazie tak gadasz ze za elegancka.przyjdzie lato.lekka gleba,twardy zawias i latasz bokami gdzie sie da. nie wierze ze wyrosles.widziales pewnie nie raz ze e34 daje rade na drifcie
podobaja mi sie szerokie grile w piateczkach.
pozdro
Ładna E34 podoba mi się kolor i ten silnik:) muszę dodać że jest zadbana, ja bym jej szyby lekko ściemnił 8) . Ja również przesiadłem się z E30 325i na E34 i muszę stwierdzić że jeździ mi się o wiele lepiej ponieważ w tej mam szpere a w tamtej tego mi brakowało
Pozdro!
Fajna cichociemna piateczka, z zewnatrz wyglada jak kazde zagazowane 520 a pod maska konkretny silniczek, dlatego w wygladzie nic bym nie zmienial oprocz lekkiej gleby i felg, beda sie leszcze na swiatlach dziwic Piekne wnetrze, drewniane wykonczenie to jest to. Silnik tez mazenie, a automat jest tu jak najbardziej na miejscu. Jednym slowem miodzio.
Cholera... C U D O W N A ! ! ! wygląda jak by wczoraj ejszcze byłą w Bawarii szkoda tylko ze kierunki nei sa biale z tyłu, i nei bardzo jestem przekonany do automatu, ale po za tym jest super, mi by nawet było szkoda jej glebic szczerze mówiąc bo taka piekna jest fabryczka, a i fela jesli chodzi o wzór to m isie podoba no moze mogła by byc troche wueksza, ale cudo... .Pozdrawiam
Driver [Usunięty]
Wysłany: 2006-02-05, 23:20
naprawde piękna!!!z tym przebiegiem V8 jeszcze dlugo bedzie bulgotać.super wnetrze.podoba mi sie w każdym calu
Przyszla kolej na fele.... chyba zglupialem ale zalozylem 19, przod 8.5 cala, tyl 9.5, opony Eagle F1 przod 245/35/19 a tyl 275/30/19.... jeszcze tylko musze ja troszki oposcic w dol.... Ciekaw jestem czy wam sie spodoba...