Wysany: 2006-12-03, 16:45 :( e46...czasami nie pali..dusi sie prycha..:(
jest kolopot taki ze jak jest zimna to czasami nie pali,jak pali to po pewnym czasie gasnie...
nie mam pojecia co to jest...wiem ze jak to sie dzieje obrotomierz wariuje i swieci sie kontrolka asr pomiedzy zegarami...
help me:):)
pozdrawiam
[ Dodano: 2006-12-04, 18:14 ]
odświeżam
_________________ "Zyje od wyscigu do wyscigu. Przez te10sekund od startu jestem wolny..
Moge idac szczesliwy wpasc pod kola jaguara..
All in all you were all just bricks in the wall.."
E30 325i cabrio
E46 320i sedan
sprzedam e46 330ci 2004r..
no i cabrio..
nie zapala zimna wariuje obrotomnierz...kontrolka asr... a przepływkę masz sprawną? ten objaw prychania po zapaleniu i nierówna praca przez kilka lub kilkanaście sekund po odpaleniu zanim pozbiera sie krokowy... i jako tako ma wolne obroty czasem spadają lub sa za wysokie i nie schodza lub schodzą powoli do wartosi jałowego biegu?
_________________ Jest piękna, cudowna, wspaniała i szybka, lubi jak naciskasz przyśpieszając wtedy wie jak ciągnąć..............paliwo ze zbiornika...to twoja beemka.
nio i klopot zarzegnany:):):)
okazalo sie ze padl czujnik temperatury...cala noc spedzona z czujnikiem w samochodzie i sprawdzanie...przekichane...
najlepsze jest to ze ten czujnik kupilem 3 dni temu(wtedy termostat siadl)i okazal sie wadliwy...orginalna czesc bmw...
ahhh gdzie sie podzialy czasy e30....najlepsze czesci i samochody...
_________________ "Zyje od wyscigu do wyscigu. Przez te10sekund od startu jestem wolny..
Moge idac szczesliwy wpasc pod kola jaguara..
All in all you were all just bricks in the wall.."
E30 325i cabrio
E46 320i sedan
sprzedam e46 330ci 2004r..
no i cabrio..