wind cos tam to taka siatka na stelaza montowana do cabrio za przednimi siedzeniami zeby przy szybkiej jezdzie wiatr nie psul pasazerce fryzury
adrian E30 chyba lepiej bedzie znalezc kilka dobrych fotek windschot'a i dac je komus kto skleci Ci ladny aluminiowy stelazyk + do tego dobry material...
ja szukam windschota do smarta cabrio ale chyba beda mi dorabiac chlopaki co zajmuja sie dachami w cabrio ( w smarciku nie ma stelaza tylko siateczke rozwiesza sie)...
Pomg: 1 raz Doczy: 17 Lis 2005 Skd: Poznań(okolice)
Wysany: 2006-11-29, 21:55
Pójdziesz do dobrego rzemieślnika to ci taki wind coś tam dorobi że mucha nie usiądzie.
Z kwasóweczki wyspawać, ładną siateczke dać w środek i po sprawie, tylko byś musiał jakieś wymiary tego mieć.
_________________ Żadna usterka usunięta zgodnie z technologią, niema prawa się powtórzyć przez następne 7 lat
jakby co adrian 3 moich kumpli pracuje w firmie robiącej reklamy i inne bzdury z aluminium, nie wiem tylko czy daliby rade zrobic to co chcesz... masz jakies dobre foto jak to wygląda?
http://www.allegro.pl/sea...string=windshot
ceny są do wyboru do koloru, ja kupiłem do E36 w perfekcyjnym stanie za 400zł , gość sobie źle ustawił minimala na allegro i błagał mnie poźniej żebym nie kupował od niego , ja byłem nie ugiety