Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2006-11-08, 16:02
a ja juz drugi miesiac latam tramwajami przez to ze ubezpieczalnia nadal nie ma kasy dla mnie za odszkodowanie a do tego mam takiego speca ktory mi wymienia blotnik z wachaczem juz od miesiaca
Urbi moje jezdzi bo jezdzi ale nie takie jak bym chcial funduszy brak na motory i lakier aktualnie wybulilem na cale nowe zawieszenie , pompy wody , rozrzady paski tarcze z klickami ... Narazie musi jej to wystarczyc
Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2006-11-09, 00:41
BEEMKO 325 .."ojczyzno moja! Ty jesteś jak zdrowie
ile cię trzeba cenić, ten tylko się dowie.
Kto cię stracił, dziś piękność twą w całej ozdobie
Widzę i opisuję, bo tęsknię po tobie.
"
tak bym opisal to co teraz mam. Pioter mi wczoraj narzekal ze ma jakies problemy ze swoja, Ubott dzisiaj mi cos gadal ze jakis alternator i podpora walu..eeh a ja im na to ze wolalbym takie usterki niz jezdzic tramwajami 3 miesiac
Ja juz ponad miesiac sie mecze w komunikacji miejskiej czasem sie do garazu przejde przepale sprzeta poslucham jak ladnie gra 6 cylindrow i wracam do domu Ale juz nie dlugo becia idzie do blacharza i bedzie igielka i bedzie smigac jak dawniej
Na szczescie pzu wyplacilo w miare szybko pieniazki
Wysany: 2006-11-09, 16:16 ..
ja bez bmw juz poltora roku ale zawsze jakas stoi pod domem jak nie jedna to dwie ale z kazda zawsze cos nie tak jest ale do wiosny wytrzymam i wtedy bedzie lans
Racja Urbi francuzy to wielki Kibel Przez duze K.
Mialem juz francuza i dziekuje bardzo, jak sie zaczol sypac to nie bylo konca, wymienilismy silnik i juz nie mielismy sil na to gowno i sprzedalismy za grosze
A teraz to chyba juz nic innego nie kupie jak BMW
_________________ (OO=[][]=OO) Bayerische Motoren Werke
Ja też już ze 2 tygodnie nie widziałem swojego autka i jeszcze pewnie drugie tyle się zejdzie z wyciąganiem rantów błotników, usuwaniu wgnieceń i malowanie praktycznie połowy samochodu
PS. Nowa dokładka przednia już jest tylko szkoda że nie orginał, ale pożądnie wykonana.
Dzięki Slav
ja w sumie widze codziennie ale ostatnio w pelni cieszylem sie jazdą jakies 3 tygodnie temu..tylko sie pieprzy cos w tym zagazowanym m50..
e30 nie ma porownania..jak ja bardzo zaluje ze zamienilem sie na e36 gdyby tylko cofnac czas..