Wysany: 2006-10-11, 12:40 światła drogowe i mijania 2w1 e30?
Witam
Mam pytanie czy jest możliwosc aby w jednej lampie umiescic swiatła mijania oraz drogowe w e30 ? Pytam poniewaz chcę wyzucic jedną lampe w celu wykonania dolotu zimnego powietrza na stożek . A jak wiadomo podczas kontroli drogowej panowie mogą sie doczepic czemu niema lampy .
zrobic to mozesz wszystko tylko co z tego skoro kazda lampa musi miec homologacje... to tak jak z xenonami... co z tego ze zalozysz zestaw jak lampa nie byla homologowana pod xenon... jak juz kombinujesz z wyrzucaniem jednej lampy to zrob taki patent zeby mozna bylo ja bardzo szybko zalozyca dolot przelozyc... bo jak zostaniesz zatrzymany do kontroli i sie przyczepia to zalozysz sobie lampe i ocalisz dowod...
Witam !! Skoro juz musi byc dolot zimnego powietrza na stałe , to proponuje poprowadzic go rurami "made in Jacky Auto Sport" spod zderzaka przedniego wprost na (fitr , stożek , co tam planujesz)........A lampy możesz wstawic , np. takie od dużego Fiata , średnica ta sama co w E30 , a "zewnetrzne maja dwuwłóknowe żarówki , ale jakby to Łukasz powiedział , to juz będzie "druciarstwo".........Pozdrawiam - henry
_________________ HENIEK
Klubowicz
BMW E30 325i (szpera 3,25) z s50b32 - made by MGarage &(suspension) Lukas Performance !
Ale będzie jeszcze coś.......!!!