Oto moj dupowoz; do zwyklego, codziennego przemieszczania sie.
m43b18 1995.12 pierwsza rej 1996
klimatronik, male obc , el.dach el.szyby, cosmosschwartz, zalozony gaz. O takie autko mi chodzilo bo coupe bylo niepraktyczne dla powiekszajacej sie rodziny
Ze zmian ktore na razie zrobilem:
-zderzak poliftowy
-sprezyny H&R 50/30 (poczatkowo zalozylem gwint z coupe ale na codzien sie zle jezdzilo)
-amory sachs sporting utwardzone ze skroconym skokiem
-felgi 8x17 styling 44 z e46 z baloniastymi gumami 225/45/17
-kiera momo corse 32cm
-podlokietnik (przelozylem z coupe)
-alpine 9881r
_________________ Psychotesty Tarnów
Badania Psychotechniczne
Tarnów ul. Braci Saków 5 (baza PKS)
794 001 051
Ostatnio zmieniony przez nokerman 2009-06-16, 09:24, w całości zmieniany 7 razy
_________________ I Drive Like a Devil......I Feel Like a God...I Die Like a Hero
....i znow powrot do m52b28
Zycie jest zbyt krotkie zeby jezdzic Dieslem
Fajna kierownica a to podstawa i dobrze wygląda ten zawias z tymi kołami wszytko idealnie leży
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Było E30 325 Touring , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540IA , E38 740IA
...będziesz coś go grzebał jeszcze czy zostaje jak jest jakoś od nie dawna zaczęły mi się podobać trumniaki w e36, taki jak twój już wystarczyłby
Heh, kombi moze wiecej
Co do planow to na poczatku chcialem zakladac m-pak, ale uznalem ze to bez sensu bo na pierwszym planie jest u mnie E12 a to kombi to tylko dupowoz.
Plany nie sa duze:
-zmiana opon na nizsze balony (np 215/40 lub 215/45)
-obc max (juz jest w domu)
-listwy od m3
-ciemne kierunki
-ciemne tylne lampy inpro -zadne klary(dzieki Gasperowi juz do mnie leca)
-lampy z soczewka i xenon 4300k
-sportsitze
-czarne felgi i czarna nerka...no i jeszcze dobre audio(Wiechu juz cos o tym wie ), to chyba bedzie tyle
Badania Psychotechniczne
794 001 051
no i sie zaczelo : dzieki Gasperowi dotarly dzis do mnie takie tylne lampy : czarne mhw , dla niewtajemniczonych to rarytas porownywalny chyba tylko ze startekami w e30
Jak zaloze to wkleje fotki na moim touringu a na razie fotka pogladowa :
Gasper jeszcz raz
Badania Psychotechniczne
794 001 051
Szczerze mówiąc autka typu "kombi" coraz bardziej mi sie podobają. Jesli zamierzasz montować wspomniane lampy to na twoim miejscu przyciemniłbym wszystkie szybki (z wyjatkiem przedniej oczywicha) i ciemne kierunki na przodzie...Podoba mi sie mimo iż nie jestem wielkim fanem e36. Pozdrawiam.
Zafundowalem swojemu e36 kilka gadzetów :
Najpierw lampy przednie, mialy byc z ringami ale doszedlem do wniosku ze to nie moj "stajl" i zakupilem nowki depo na zarowki h1. Naprawde niezla jakosc :
Tutaj na aucie , jeszcze z "pomaranczkami" :
Tutaj widac jak ladnie wygladaja nowki :
Tutaj z nowymi kierunkami TYC przednie i boczne dymione bez pomaranczowych wkladek, dodatkowo zagoscil Xenon (hid) 5000k - chcialem zalozyc ori nerki ale chyba czarne lepiej pasuja :
zrobilo sie tak bardziej "shadow" :
Zamowilem 4300k a przyszlo 5000k ale w sumie to nawet wole taka barwe:
No i tak wyszedl tyl- mnie sie podoba
A tutaj krok w tył, zamiast momo corse zawitala kierownica od autobusu :
Badania Psychotechniczne
794 001 051
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Było E30 325 Touring , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540IA , E38 740IA
Stoje sobie przedwczoraj na skrzyzowaniu , za mna ustawia sie skoda fabia. W srodku Tata Mama i 3 corki. W lusterku wstecznym wiedze jak w rzeczonej skodce zrobilo sie ogromne poruszenie, tata :cenzura: rekami, cos pokazuje , mierzy, corki sie wychylaja z tylnej kanapy - rowniez przerazone...
Jak zdazylem sie domyslic , ten drobny szczegolik spwodowal taka wlasnie reakcje :
P.s. Dlaczego słowo ":cenzura:" jest ocenzurowane
Hehehehehe , dalej cenzura , chodzi mi o slowo W Y M A C H U J E
Badania Psychotechniczne
794 001 051
Ostatnio zmieniony przez David 2009-06-18, 22:02, w całości zmieniany 2 razy