Hehe..jak w temacie..
el szyby
el lusterka
el.szyberdach
ABS
fotele lotniki
pełny komputer
wspomaganie
jakas gleba ale nie wiem jaka
No dobra...
tera pare fotek..
wrzuce jakieś lepsze ale musze jakąś dobra miejscówke znaleść..
PozdrOOfki...
_________________ gg.8917719
Gdyby Bóg popierał przedni napęd To chodzilibyśmy na rękach....
Ostatnio zmieniony przez center 2009-04-28, 10:59, w całości zmieniany 1 raz
Siema!
A ja miałem okazję oglądać live te autko jak KORDI kupował Prezentuje się naprawde super Wiadomo auto nie jest nowe ale poprzedni właściciel dbał o nią należycie co widać. KORDI ale fele tak jak mówiliśmy - polerka musi być
Widze, że pucowanko było konkretne
Pozdro!
Piekna sztuka. Gratuluje zakupu - e34 rulezzzzzz
Czy ten kolor to nie przypadkiem rotbrokat metallic?? Chociaz moge sie mylic bo troche za jasny, no ale na zdjeciach to inaczej wyglada niz w realu. jeszcze napisz ktory rocznik.
Siema!
A ja miałem okazję oglądać live te autko jak KORDI kupował Prezentuje się naprawde super Wiadomo auto nie jest nowe ale poprzedni właściciel dbał o nią należycie co widać. KORDI ale fele tak jak mówiliśmy - polerka musi być
Widze, że pucowanko było konkretne
Pozdro!
Hehe..felgi już niedługo będą błyszczeć...
ja jeszcze raz Ci dziękuje Adi..
Co do koloru to cholercia nie znam jego nazwy...
Ale w realu jest mniej więcej taki jak na 1 fotce..no troszke ciemniejszy..
Rocznik 1990..
Hmm...co do większej feli to raczej nie..są 16"9J takze mi wystarczy...na 17"szkoda mi zawiechy..jednak autem jeżdze sporo a nie tylko na zloty...
Też własnie wydaje mi sie że z tyłu białe będą średnio wyglądać...za to na przód zastanawiam sie nad białymi kirunkami ale sam nie wiem...
Napewno musze jakis delikatny kuminek wsadzić żeby ładniej wyglądało.. myślałem nad nawet samą końcówką spawaną podwójną ultera.. podoba mi sie że w środku mam cichutko i ma tak zostać...
E34 rulezzzzzzzzzzzzzzzzzz....................
PozdrOOfki...
Siemma
Wizualnie autko wyglada bardzo sympatycznie =D hmm nie widze czym sie ruznią te fotele od zwykłych, maja przecież nomalne siedzisko tylko jak by boczne trzymanie lepsze ale wygladaja jak zwyczajne fotele.
Więc tak...lampki są wsadzone od E32... bo lepiej świecą...
Dużo jeżdze w nocy takze mi to odpowiada i jak porównywałem z E34 na soczewce(w super stanie)moje zdecydowanie lepiej świecą...
Co do foteli...ja tak dokładnie nie wiem co to za fotele...
Wiem tylko ze jakies inne bo własnie oparcie ma trzymanie boczne i siedzisko też troszke głębsze jest od ori..
A co do weluru....to są pokrowce...
Z dwóch względów ich nie ściągam:
1-są pozszywane takze wygląda jakby to ori było..naprawde estetycznie wygląda...
2-sie fotele nie brudzą... (przed sprzedarzą ściągne i fotele nowiutkie będa...
PozdrOOfki...
Więc tak...lampki są wsadzone od E32... bo lepiej świecą...
-racja racja. Sam chciałem założyć soczewki z uśmieszkiem do swojej wąskiej lampy ale zobaczyłem jak te stare bosche świecą to zrezygnowałem.
_________________ Auta dzielimy na: dobre, bardzo dobre i auta niemieckie,
Auta niemieckie dzielimy na: dobre, bardzo dobre i BMW,
BMW dzielimy: na dobre, bardzo dobre i E-30