Witam zakupiłem na zimę cztery opony zimowe GOOD YEAR UltraGrip 7. Trochę już późno z takim pytaniem ale czy ktoś może używał te opony i co może o nich powiedzieć.
Z innej strony: Beemke zapupiłem z Holandii (model E36 318i). Na klapie z tyłu bagażnika jesy naklejka na niej trzy kolorowe paski (czerwony, chyba biały i niebieski) oraz napisy H&T i coś co z wolna tłumacze na polski jako silnik... coś tam, ten znaczek jest jeszcze naklejony na silniku na plastykowej osłonie.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx dla kolegi
Ostatnio zmieniony przez szakal 2006-09-23, 18:58, w caoci zmieniany 1 raz
Ten znaczek ///HM czy jakoś tak, prawdopodobnie jest "wizytówką" salonu, w którym kupione było auto. Na zachodzie zostawianie naklejek z nazwą firmy jest bardzo popularne wśród sprzedawców aut. Czasem są to normalne samoprzylepne plastikowe znaczki.
co do znaczka H&T to cos kojaże ze to firma tuningowa - ale nie jestem do konca pewnien ... moze samochod miał kiedys jakis body kit , albo były przeprowadzane jakieś inne modyfikacjie ... albo poprostu był tam serwisowany
...Na klapie z tyłu bagażnika jesy naklejka na niej trzy kolorowe paski (czerwony, chyba biały i niebieski) oraz napisy H&T i coś co z wolna tłumacze na polski jako silnik... coś tam, ten znaczek jest jeszcze naklejony na silniku na plastykowej osłonie.
paski co oznaczają, to wiadomo, ale napisz co dokładnie jest tam napisane - może google rozwiąże sprawę
DUNLOP Winter sport 2 miałem i bardzo sobie chwale, błoto pośniegowe wymiatają a z przekroczeniem indeksu prędkości poszło bez problemu i bez jakiś tam kwiatków