Wysany: 2006-08-31, 08:50 Zamiana lamp zwykłych na soczewki
Mam pytanie czy wymieniał ktoś z was lampy przednie z zwykłych na soczewki czy są z tym problemy /chodzi mi czy mocowania i wejścia są takie same czy trzeba coś przerabiać/
A wiesz ze soczewki lepiej swieca ale jak sa nowe ? Z obserwacji wynika ze zwykla lampa jes skuteczniejsza np: Hemp wyniemil soczewki bo juz mialy powypalane lustra i mial dosc jazdy w ciemnosciach, zalozyl zwykle lampy i jest zadowolony. Nio chyba ze black hella to wtedy rozumiem
popieram zrobilem ten bład mialem normalne zmienilem na uzywane soczewki ...tragedia w koncu zakupilem nowe lampy soczewkowe 120zl chyba za 1szt i dopiero jest poprawa zastanow sie wiem ze leiej wygladaja ale zainwestuj w nowe bo bedziesz zalowal!!
_________________ bylu 327i mtech 1 a teraz jest subaru impreza i w planie e30 drift car:))
Ja też robilem zabieg odwrotny, czyli wyrzuciłem soczewki, które słabo swieciły i wstawiłem zwykłe światła ( nówka w zamienniku po 50zł/ sztuka). Teraz juz mogę jeździć w miare normalnie w nocy w czasie deszczu. Do soczewek można ewentualnie spróbować kupić nowe same wkłady, kiedyś widziałem cos takiego na allegro