Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2006-08-06, 23:42 JAK SIE NAZYWA KAWALEK Z POREM ...
...ten co leci w esce ciagle..to ten kawalek co wkreca. japonska animacja,panienka z porem krecacym ,teraz jest w esce remix ..musze to sciagnac ale nie wiem jaki tytul wpisac...
Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2006-08-07, 00:08
a mi wlasnie wpadl ten kawalek wczoraj w ucho . jak robie jesc w kuchni to wlaczam radio eska i leci..i wiem ze ten kawalek byl w dziale humorek, nawet go wklejalem ale filmik..niestety w rdesie nie wpisuja jaki to kawalek to bym spisal i po klopocie....
ps. w googlach ten twoj tytul nie dizala. wyskakuja stare kawalki..
byl;em wczoraj w polanczyku i lecial na imprezie jakis techno remix pora - SUPER ma ktos ?
zaraz wysle jakis remix do menela a on zapoda mam nadzieje na forum ale nie az tak fajny jak tamten
[ Dodano: Pon Sie 07, 2006 10:02 pm ]
eeeeeeeee... a jednak to jest uboga wersja bo ma tylko 1.40 a radiowa ma ponad 3-4 min i fajnie sie rozkreca...wiec jak ktos znajdzie ta z radioa to wklejajcie..
pzdr
Program pt Bearshare wpisujesz "loituma" i masz pelno mixow do wyboru do koloru a w dziel humorek umiescilem nawet takiego posta z filmikiem w ktorym jest ten podklad
orginalny kawalek znajduje sie na tej stronie http://www.wielkipor.prv.pl
jest opcja download i sa nawet slowa jakby ktos chcial sie zmierzyc z ta piesnia
niektorych slow niepotrafie nawet wypowiedziec piesn w sam raz na karaoke