Chcialbym sie jeszcze raz przywitac .. od chyba 3 miesiecy nie zagladalem na forum ( jak sie teraz okazalo) z winy serwera dzieki ktoremu mam neta ... mailem zablokowany nr IP czy cos tam i nie moglem w zaden sposob logowac sie na forum ... a co za tym idzie nie moglem udzielac odpowiedzi na zadawane pytania na PW i pilnowac porzadq na Humorku .. Pragne poinformowac ze WROCIEM i mam nadzieje ze dostane pare wiadomosci ze ktos tesknil itd hehe pozdrawiam )
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW
No, wreszcie jesteś!!! Już myślałam, że śmignąłeś za granicę na wakacje.
Smutno było bez Ciebie.
Tradycyjnie więc............. pozdrowienia i całusek dla Ciebie - M.
ehhhhhhh uwielbiam takie powitania blaski fleszy autografy .. gorace buziaki, niezapomniane noce .. hehe ale mam wyobraznie No troszke lipa nie bylem w borsku ale bede w toruniu i tarnowie tak wiec nadrobimy .. a w ogole to kupilem nove BMW tz przeskoczylem z modelu e34 na e36 .. ale o tym napisze w innym dziale
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW
no problem byl niby prosty lecz b skomplikowany ... mam neta przes DLSa czy jakos i on jest podzielony na 10 ludzi .. jest serwerek i swith ktory to jakos tam dzieli .. i cos sie skopalo albo administrator namieszal tak ze dzialalo mi gg i wiekszosc stron, a nie dzialaly fora i jakies tam stronki .. takwiec problem byl tego typu ze bylem odciety od forum a nie mam innego dostepu do neta ... a tak poza tym wszystkim balety praca balety praca jak zawsze ...