BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
holidej-ale ten świat mały ;-)
Autor Wiadomo
RoboCop 
Morder...ator

Pomg: 17 razy
Doczy: 12 Maj 2005
Skd: TrójkątTrzechCesarzy
Wysany: 2006-07-27, 11:31   holidej-ale ten świat mały ;-)

jechałem na początku tygodnia do Zakopca... w okolicach Suchej B - mijam się z ciekawie wyglądającym Touringiem e34 iX - przypomniałem sobie że na Toruniu, Miki (to ten kolo od e38 740d na 20"BBS-ach - kojarzycie Go z ekipy Gerta)

wspominał, że powozi też takim jakimś trumniakiem... szybki telefon czy Ty to właśnie Ty mnie mijałeś (On też mnie akurat szukał w telefonie) - łooo :shock: to faktycznie On!
no to nawrót na pięcie i małe spotkanko w zajeździe... oto Jego furka nr2:

fajny wypas !! auto jest na orginalnych kołach e34 iX - w pierwszej chwili myślałem, że to alusy z e38, ale po przyjrzeniu się kółka troche się różnią i jest inne ET, podobno ciężko coś do tego kupić ładnego... szkoda, że nie porobiłem fotek bagażnika, niezły barek tam był :roll:

wczoraj wracam - w korku przed Zakopanem stoi ciemnoniebieskie M3e36 na nr WR ... prawdopodobnie któryś ze Zjarów :evil:
a w Habówce mijałem się z Mariuszem Hartge, który mknął na szkolenie do Zakopca - już jesteśmy umówieni na grzańca, bo w sobote wracam tam na dłużej... w końcu jakieś 2 fajne Bety pojawią się w okolicach Krupówek, bo jeźdżąc 2 dni po Zakopanem nie widziałem ani jednej ładnej e30...

miał ktoś w te wakacje takie niespodziewane spotkania z Bimmerfans w Polsce?

Łukasz 
Samotny Nawigator

Pomg: 22 razy
Doczy: 26 Sie 2004
Skd: W-wa
Wysany: 2006-07-27, 11:36   

Co to za Hartgjje? :?: 8)

trochę do mego podobne :)

RoboCop 
Morder...ator

Wysany: 2006-07-27, 11:46   

dekiel jest Hartge, reszta Alpina- szkoda, że nie widać baranów spod osłony... ciężko dorwać dekiel do Alpiny poniżej 1000pln na niemieckim Ebayu... kiedyś zaprezentuje to auto - jak sie Mariusz zgodzi... niestety silnik jeździ teraz w IX-sie (zmienił bude)...

Łukasz 
Samotny Nawigator

Wysany: 2006-07-27, 11:49   

ale co za alpina.... :?:
konkrety! 8)

RoboCop 
Morder...ator

Wysany: 2006-07-27, 12:03   

Łukasz, to auto było na każdym Toruniu, teraz też będzie - to sobie pogadasz do woli z Mariuszem... Alpina to może przesada, ale część ważnych gratów jest z Alpiny... samochód został zrobiony u nas na śląsku jakieś 7lat temu -
- z resztek :mrgreen:

BADYL 

Pomg: 5 razy
Doczy: 20 Mar 2004
Skd: *****
Wysany: 2006-07-27, 12:16   

A ja mam pytanie - mocowanie amorów czy jest pod katem prostym tak jak w iX???Czy mnie wzrok myli.

Bajka 

Pomoga: 4 razy
Doczya: 22 Cze 2005
Skd: Otwock
Wysany: 2006-07-27, 12:17   

RoboCop napisa/a:
Łukasz, to auto było na każdym Toruniu, teraz też będzie - to sobie pogadasz do woli z Mariuszem...

:shock: Łukasz jedziesz do Torunia? :shock: :lol:

Łukasz 
Samotny Nawigator

Wysany: 2006-07-27, 12:21   

RoboCop napisa/a:
Łukasz, to auto było na każdym Toruniu, teraz też będzie - to sobie pogadasz do woli z Mariuszem... Alpina to może przesada, ale część ważnych gratów jest z Alpiny... samochód został zrobiony u nas na śląsku jakieś 7lat temu -
- z resztek :mrgreen:

nie mam w zwyczaju jeździć do Torunia.....a pytam z ciekawości.

RoboCop 
Morder...ator

Wysany: 2006-07-27, 12:31   

kirek napisa/a:
A ja mam pytanie - mocowanie amorów czy jest pod katem prostym tak jak w iX???Czy mnie wzrok myli.

tak bo teraz auto jest iX - było na poprzednim Tarnowie(Kirek rozmawiałeś z Mariuszem o swoich Alpinach) -teraz wygląda już lepiej... były problemy z trakcją, dlatego iX - a teraz są jaja z wytrzymałością przedniego dyfra - WYBUCHA!!! :?
2 albo 3 lata temu jeździło w Toruniu Hartge czarne z Otwocka (oznaczenie 316i :wink: ) - stawali razem na torze - nie wiem jaki był wynik tego pojedynku... możliwe, że Ty masz Łukasz teraz ten silnik - ładnie chodził na wysokich obr - odrzutowiec - jeszcze był org tylni wwydech zdajesie... Mariusz też ma cały orgilnalny układ wydechowy z Alpiny - ale dzwięk jest inny - obydwa świetnie brzmiały...

Łukasz 
Samotny Nawigator

Wysany: 2006-07-27, 12:43   

aha.....mój silnik i wydech brzmi jak kopyrtnięcie nosorożca zmixowane z szarżującym odrzutowcem, z domieszką świstu turbosprężarki i bzyczeniem v8ki....

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: