Wysany: 2006-04-10, 09:36 Re: Dziś Naszego Kochanego MrKrYHa urodzinki
blądi napisa/a:
Wszystkiego Naj Koguciku
Zdrowia - bo to najwazniejsze - a reszte wiesz brachu ze Tobie wszystkiego najlepszego naj beemki,naj sarenki :D:D:D:D:D:D:D:D:D
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Z tej okazji, mnie już z samego rana udało się zaskoczyć MrKrYHa...
Jeszcze raz najlepszego
_________________ Wczoraj jest historią...
Jutro tajemnicą...
Dzień dzisiejszy darem...
duchPW [Usunity]
Wysany: 2006-04-10, 10:53
hehe - widzę, że nie same kobiety się tu wpisują, to i ja się wpiszę - ŻYJ DŁUGO I SZCZĘŚLIWIE... co ja piszę - BARDZO DŁUGO I BARDZO SZCZĘŚLIWIE!!!!!!!!!
Wszystkiego najlepszego, mnóstwa wspanialych podróży, baku zawsze pełnego i dróg gładkich jak stół !
BMW 750il 1995' m73b54 - JEST
mira_croft [Usunity]
Wysany: 2006-04-10, 15:26
Kochany braciszku!
duzo kobiet.....bo Ty bez nich żyć nie umiesz
duzo pieniazkow....bo ty kochasz byc psystojny
duzo sexu....bo ci słuzy na figure
duzo radosci....bo dodaje ci uroku smaku i polotu
duzo milosci ......bo tego potrzebujesz
duzo usmiechu.....bo bez twoich kawałow nam nudno
zyczy Tobie w dniu tym radosnym twoja ukochana SIOSTRUNIA!
100 Latkuf
Miruska
Kochany Przemku !
Wszystkiego najlepszego, oraz radości w miłości i aby ochota na kobiety nigdy, ale to nigdy Ci nie przeszła, nawet ................jeśli dopadnie Cię ..............skleroza i amnezja.
Pozdrowienia i całuski specjalnie dla Ciebie z myślą, że kiedyś mi je odwzajemnisz (???)-M.
ojojojojoj dzisiejszy dzien to WIELKIE ZASKOCZENIE ( tak jak moje istnienie dla moich rodzicow 24 lata temu hehe) od samego rana,, baa nawet i od nocy zasypuja mnie ludzie ( w wiekszosci kobiety ) pieknymi smskami..
DZIEKUJE WSZYSTKIM ZA TE PIEKNE SLOWA .. OBY SIE WSZYSTKIE SPELNILY, TO WTEDY BEDE NAJSZCZESLIWSZYM KRYHEM POD SLONCEM I BEDE OBDAROWYWAL SZCZESCIEM LUDZI ... ale realia sa inne .. "Dupczenie to nie wszystko" wiem ze to dla wiekszosci zaskoczenie ale hmm bycie singlem przez 2 lata to jest naprawde dolujace .. wiekszosc moich kolezanek sie ze mna kochala .. ale zadna nie potrafi szenac do ucha czegos milego przytulic sie pomyziac ehhhh .. a ja tego wlansie potrzebuje .. porzebuje sie ustatkowac
.. ale nie ebde tu zanudzal, hehe bawarka tez by sie przydala ale sa inne priorytety w moim zyciu np dzialka i domek .. a z moimi zarobkami ciezko wiazac koniec z koncem ALE !!!!!! I TU SIE TO PEWNIE WAM SPODOBA ZAPRASZAM NA GRILE WE WAKACJE DO MNIE ! KTO BYL TO WIE CO SIE TAM DZIEJE .. JESLI BEDZIECIE MIELI JAKIS WEEKEND WOLNY TO PISAC I SIE DOGRAMY WTEDY OPIJEMY MOJE ZDROWIE :d ps w srode to jest 13 kwietnia mam imieninki heheheh JESZCZE RAZ WSZYSTKIM Z CALEGO SERDUCHA DZIEKUJE ;**
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW