oto moja czarna piękność . Alufelgi borbet t 215/40/16 et 15. Rocznik 1988 silnik 1,8 M10. Zawieszenie obniżone przód 60mm tył 40mm. Wyposażenie hmm brak nic nie było typowy golasek teraz założyłem el.szyby oraz centralke na pilota. Światła firmy depo z ringami , tłumik przelotowy km mugen 2x76mm bardzo głośny w trasach uciążliwy. Silnik niestety nie za duży w mieście wystarcza , trasa braknie mocy ale czego można spodziewać sie po 102 kucach.
Pod tym linkiem są fotki http://rapidshare.com/files/29277323/moja.rar
Ostatnio zmieniony przez kuzyn 2007-05-05, 20:49, w całości zmieniany 2 razy
kolejne M10 w E30, oby ich więcej (M40 sucks )
elegancko wygląda na tych felgach, tylko ten wydech nie bardzo tu pasuje... może gdyby sam końcowy odcinek rury pozostawić w chromie, a reszte na czarno machnąć, to byłoby lepiej... ale ogólnie ładny wóz
Poza wydechem dla mnie bomba To juz widze jakis trend ladowac te mgueny dwa obok siebie w e30 Kolega frantic tez mial ale na szczescie juz jest w ich miejsce seryjna fifka.
Tak ja napisali przedmówcy wydech nie pasuje, pozatym znaczek emki out Duży plus za fele! M10 to bardzo dobry silnik, na mokrej nawierzchni nawet można bokami polatać
pozdro!
tłumika narazie nie wymieniam brak kasy na coś bardziej fachowego a co do znaczka "M" heheh chce go odczepić ale nie chce przy tym uszkodzić lakieru, więc narazie zostanie... Silinik sprawuje sie bardzo dobrze nie miałem z nim żadnych kłopotów.
Jak będzie trzeba moge je przygarnąć. Jak będziesz chciał sprzedać to z miłą chęcią odkupie.
_________________ Auta dzielimy na: dobre, bardzo dobre i auta niemieckie,
Auta niemieckie dzielimy na: dobre, bardzo dobre i BMW,
BMW dzielimy: na dobre, bardzo dobre i E-30