niektorzy z AWas wiedza co przechodzilem z moja e34 i ile zdrowie Mnie ona kosztowala nie mowiac juz o pieniadzach..
postanowilem sie jej pozbyc nie wazne w jaki sposob byle by tylko nie stala pod moim oknem i nie Mnie nie draznila..
wiec zdecydowalem sie na sprzedaz albo na zamiane, wypadlo na to drugie znalazl sie koles ktory chce sie zamienic ze Mna moje e34 za jego e30(rocznik 1987 waska lampa silnik M20B25)
przesle wam fotki i napiszcie co o tym sadzicie..pozdrawiam i czekam na opinie..
Szczeze mowiac nic mi sie w tym aucie nie podoba bez obrazy ale jak dla mnie strasznie z zesputa beemka jesli wogole slowo zepsuta nie jest za lekkie do tego co tu widac. Ja bym nie brala takiego auta.
Nie filozofuję tylko zwracam uwagę na nieścisłości w wyglądzie beemki,chcę pomóc koledze.
2.0 bo poznaję po kolektorze dolotowym i LE Jetronicu.
Pas przedni(blacha pod zderzakiem-tam gdzie halogeny) do 85 był pod skosem.Od 1985 do 1987 blacha pod zderzakiem jest prosta(pionowa) a dodatkowo spoiler gumowy na dole też się różni po 85 też był inny.
_________________ Żonę możesz mieć tylko jedną,a beemek ile chcesz...
Kurde ty chyba jaja sobie z nas robisz Twoja e34 musialaby byc warta 2tys zl zeby zamiana byla równa. Ile ta twoja e34 jest warta Zapodaj jakieś foty- bo z tego auta na które chcesz zamienic wnioskuje ze e34 jest cala porysowana zardzewiala jak opel , i jest z nimiec po tureckim taxiarzu który jezdzil nią 15 lat. Nieno serio nie zamieniaj ta e30 jak dlamnie jest u kresu swych sił, za 4,5 tys (wraz z oplatami) mozesz sprowadzic sobie e30 2,5 z niemiec i na gaz ci jeszcze starczy a stan jej bedzie idealny!!
ooo ja truskawka.... :D:D ludzie toż to wiejski tuning ojej bladź co tu się dzieje w tej polsce to tylko nadaje się pod młotek i słonia " reklama Peugota " LOL weź nawet tego nie bierz są lepsze becie !
Pomg: 1 raz Doczy: 11 Lip 2005 Skd: Radomyśl Wielki
Wysany: 2006-03-07, 21:34
Nie wiem co przeszles ze swoja e34 ale musisz byc w naprawde glebokim dole ze chcesz ta e30... Zapodaj foty Twojej e34 tak dla porownania. Ale nie zamieniaj, ta e30 sie konczy.
Aby edytować ogłoszenie, musisz podać adres e-mail oraz hasło. Hasło do ogłoszenia znajdziesz w e-mailu, który został do Ciebie wysłany po wypełnieniu formularza sprzedaży.
Jeżeli jesteś zarejestrowanym Dealerem - zaloguj się do Panelu Administracyjnego Dealera
Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2006-03-07, 22:11
ziolo, sam widzisz ze ten kibel e30 dostal 100 % negatywow. zapomnij o nim.
sadze ze powinienes znalezc kupca na swoja ze wzgledu 24v + gaz. rocznik tez masz dobry. poczekaj troche, rynek jest zawalony.
jak bym od razu zaczepil oko na twojej e34 jak bym szukal piatki.a jak bys mial czarna to nawet teraz bym sie z toba zamienil..wiec przemaluj ja i robimy tranzakcje
bierz ja nie sluchaj innych... masz kasy jak lodu to w ta e30 wsadzisz z 5tys i bedzie miodzio... albo jesli chcesz sie wyrozniac na drodze i byc pokazywany przez malotow lub panienki... z tym ze malolaty beda mowic miedzy soba "w zyciu tak nie zeszpece auta" a panienki "w zyciu nie dam komus kto ma takiego szrota"...
czy oprocz tych rzeczy co napisales w ogloszeniu zostalo Ci cos jeszcze do zrobienia w tej e34? zreszta moze ONA juz bedzie grzeczna...
zioło Ty to potrafisz rozbawić człowieka większej padaki nie widziałem ,hahahahhahahahhahahahaahahahahahahhahahahaha
hahahahahahhahahahahahahahahahhahahahhahahahaahahahah
ahahhahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahhahahahaahaha
hahahahhahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahhahahahaaha
hahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahhahahahhahahahaahahahahahahhahaha
hahahahahahahahhahahahahahaahahahahahahahahahhahahahhahahahaahahahahahahha
hahahahahahahahahahhahahahahahaahahahahahahahahahhahahahhahahahaaha
hahahahahhahahahahahahahahahahhahahahahahaahahahahahahahahahha
hahahhahahahaahahahahahahhahahahahahahahahahahhahahahahahaahahaha
hahahahahahhahahahhahahahaahahahahahahhahahahahahahahahahahhahahahah
ahaahahahahahahahahahhahahahhahahahaahahahahahahhahahahahahahahahahaah
ahahahahahahahahhahahahhahahahaahahahahahahhahahahahahahahahahahhahahahahah
ahhahahahahahaahahahahhahahahahaha
Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2006-03-07, 23:33
sorry ziolo ale raz jeszcze przejzalem te fotki e30 i stwierdzam ze wiekszego parcha nie widzialem na tym forum...
wiesz , zawsze czyms zablysniesz miedzy nami RATSTYLE
nie tej beemki zdjecia zrobiles chyba, ta czarna miales cykac...
jezu zlituj sie co to za padlo jest, prosze Cie..
a pod maska to co sie stalo, srebrny spraj przez maske przecieka czy o co chodzi..
i nie wyglada mi to na 2.5 z zadnej strony, a jest bardzo podobny do mojego...
NIE NIE ODPUŚĆ SOBEI TĄ E30 JEST PO PROSTU STRASZNA....
CALY LAKIER DO ROBOTY TAK JAK NAPISAL MENELO:)
WIADOMO ZE TO SA ZDJECIA I NAJLEPIEJ ZROBISZ JAK OBLUKASZ JA NA ZYWO WTEDY POSTANOWISZ...
ALE TWOJE E34 LADNIE SIE PREZENTUJE...NAPISZ CO JEST NIE TAK Z NIA TO MOZE JA SIE ZAMIENIE Z TOBA
HIHI
PZD
_________________ BMW E30 M30B28 TOURING BYLA:(
BYLA
E30 M20B25 TOURING
JEST
E46 Compact 320d