Witam oto moje BMW 316i z marca 1990, odkupiony od niemca, aktualnie przebieg 235000km, z czego moje to 35000km... całkiem sympatyczny ale ciut za wolny...
zawias - 40mm... i tyle... nowa chłodnica i pompa paliwa... aktualnie kierownica trójramienna bmw... , plany na kwiecień: amortyzatory, przekładnia kierownicy...
...po tej zimie blacharka i hamulce później
musisz ja dopiescic zeby wygladala jak na fotce ponizej
a tak poza tym to zmien kolka, wyklep ten pas przedni, zrob nerke na czarno i zaloz jasne kierunki, lusterka w kolor nadwozia, to samo ze zderzakami i byla by fajna
Ostatnio zmieniony przez urbi 2006-03-27, 00:59, w całości zmieniany 1 raz
Z lampą to się zbieram od kiedy ją kupiłem, czyli od sierpnia 2004... jak będe robił blacharkę to wymienię, a jest co robić, 3 włamania, w tą zime 2 razy mnie ktoś w nocy zahaczył na parkingu... i rudy... może 2000zł mi wystarczy... jeszcze myślę nad czerwonymi kierunkami z tyłu, bez wstecznego...co do felg to na razie muszą zostać, nie ma dekielków bo mam tylko 3 a szukam jeszcze jednego (ma ktoś na zbyciu felga bbs 14")
zmieniłbym na 15 bbs (kolor lekki grafit) no albo alpinke..., ale nikt nie chce moich, a 4 opony po 2 sezonach, czyli po 6-7mm, a za darmo to umarło.... wyjeżdzę i zmienię...
właśnie kierunki myślę że nie białe tylko szare, ciemne... no i ciemna lampa na przód(ale to na razie nie realne) nerka zostaje taka jak jest...