Witam, mam pytanie.
Obecnie mam wydech ULTERA dwururke 2x80mm. Wszystko fajnie tylko czsami mi troche za głośno. Myślałem o założeniu standarowego - oryginalnego jak w serii. Niestety telefon do BMW Sporawiński Poznań mało co nie doprowadził do zawału serca. Taki oryginał kosztuje bagatela 1063 zł ! chodzi tylko o tłumik końcowy !
Pytanie: Czy znacie jakąś porządna firme, zakład który robi takie wydechy za rozsądną kase, no i żeby te wydechy były pierwsza klasa
Myślałem tu o http://www.kalinski.pl/ w okolicach Poznania, co wy o tym myslicie ?
_________________ ZŁOCENIE i CHROMOWANIE śrubek od felg !
Pomg: 1 raz Doczy: 22 Gru 2004 Skd: Poznan-Rataje/Czecha
Wysany: 2006-02-15, 13:12
Barabus to ja cie pociesze to co ci Smorawa powiedzial to jest maly PIKUS ja jak sie orientowalem ile bedzie kosztowal ostatni tlumik u Olszowca to ten mi powiedzial 1400 zl . Z tego co sie dowiedzialem to oryginalnie byl wrzucany ostatni tlumik BOSALA i ja tez poszukuje wlasnie takiego tlumika w przystepnej cenie Wiec jak cos sie dowiesz na temat BOSALA daj znaka Pozdro. Wiem ze w INTERCARSie mozna dostac takiego BOSALA za tansze pieniadze. Zobacz po ile jest i czy jest dostepny jakby co ja mam tam znizke 20% na artykuly wiec wrazie czego daj znac
_________________ BMW E30 318 iS 90' Coupe Diamantschwarc metalic coraz blizej idealu (czyt oryginalu z lekkim upiekszeniem)
Ja wiem ze oryginaly robil walker
A tak przy okazji cen wydechow - jak macie mocne nerwy to dowiedzcie sie ile kosztuje przedni tlumik do 320 (ten podwojny, razem z katalizatorem) Mi po znizce zaspiewali ponad 3000 A wiec panowie, szanujcie swoje wydechy
Pomg: 1 raz Doczy: 22 Gru 2004 Skd: Poznan-Rataje/Czecha
Wysany: 2006-02-16, 00:35
Hmm kurde teraz mi namieszales Bruner (normalnie jak W stawce wiekszej niz zycie Klossowi ) chyba przedzwonie do ASO to moze mi zdradza jakiej firmy wrzucali na pierwszy montaz do E30 318 iS
_________________ BMW E30 318 iS 90' Coupe Diamantschwarc metalic coraz blizej idealu (czyt oryginalu z lekkim upiekszeniem)
Seba tam przeważnie pracują takie ćwoki, że g.......o będą wiedzieli!!!
Jakiś czas temu słyszałem-przychodzi kobieta mojego kumpla do serwisu i mówi poproszę olej do szpery-pracownik odpowiada a co to jest szpera ? MENEL wiesz o co chodzi!!!
Brak słów i żenada...
_________________ Germany Style - tuning BMW czyli ciemno, nisko, szeroko, wystająco, zaskakująco i ze smaczkiem!!!