BEEMKA - KLUB Strona Główna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
mrpop26->>E36 316i - nowe fotki
Autor Wiadomość
mrpop26
[Usunięty]

Wysłany: 2006-02-20, 21:09   mrpop26->>E36 316i - nowe fotki

Kilka nowych fotek z nowymi alusami i lampami...troszkę brudna, nastepnym razem lepiej się postaram.))..aha jak się ściaga tylni zderzak bo mi lewy bok opadł..???

Tomek3er 

Wysłany: 2006-02-20, 21:34   

jakeis takie dziwne te lampy ale do przyjecia, felga całkei ale jak by jeszcze maiła kawałek blatu, za to fajnie pokazuje co pod nini zaciski np. brembo robia w tedy wrazenie :wink: , naklejka na tylnej szybie porazka... :? ogólnei lajtowa a i jeszcze przód by sie bardziej przydało w glebe posadzic.

Po co ci kocyk przeciez zima to chyab nei jezdzisz na pikniki :wink: :wink: :D :D ale w sumei lezy na kanapie... :wink: :wink:
Ostatnio zmieniony przez Tomek3er 2006-02-20, 21:38, w całości zmieniany 1 raz  

Piotrek 
LudwikIIISpryskiwacz

Wysłany: 2006-02-20, 21:35   

a mnie sie tylna lampa podoba

KORDI 
RWD love.. 8)

Wysłany: 2006-02-20, 21:50   

Na początku miałem mieszane uczucia jak patrzyłem na te lampy,ale po dłuższej chwili zaczeły mi sie podobać..... :D super sie zgrywają z lakierem..... 8) 8)
A czy do nich przypadkiem nie są potrzebne kolorowe żarówki....??

Fele tez mi sie podobają ale faktycznie pasiłoby zrobić jakieś lepsze heble bo te taki malutkie teraz sie wydają...... :wink:

A ten kocyk jest najlepszy..... :lol: co Ty na tej tylniej kanapie wyprawiasz że kocyk wozisz....?? :lol: :lol: :wink:

mrpop26
[Usunięty]

Wysłany: 2006-02-20, 22:23   

Tylko do kierunku potrzebna jest żółta , niedługo będzie srebrna żeby nie było jej tak widać a reszta jest zwykła tzn. biała , widocznie w środku odblask jest czerwony.. Co do kocyka to wożę tak jak KAWA ...:) jak w filmie z Grabowskim ( Kiepski )...))A tak na prawdę to wyłożyłem na tylną kanapę bo stare oponki sobie leżały , prosto od gumiarza jechałem...:)))

luk325 

Wysłany: 2006-02-20, 22:32   

Lampy b ladne ,chcialem takie kiedys kupic ale wybralem zwykle clary nie przyciemniane. Kolka tez takie mialem tylko 18stki bardzo ladnie wygladaja. A reszta ..coz seryjna.
Obniz i bedzie fajnie.

VinCent318iS 

Wysłany: 2006-02-21, 20:07   

od razu co ci powiem wymien tylne amory na nowe albo obniż i wymień wszytkie 4 bo już widze że ta 316i nie miała od nowości wymienianych amortyzatorów to dla dobra ciebie i innych urzytkowników dróg mój brat miał przez to gówno wypadek te amory są niedopuszczalne żeby jeździć i to jeszcze po polskich drogach ogólnie najładniejsza felga z katalogu tylko niestety kojarzy mi się strasznie z golfami astrami hondami i całym tym gównem bo tam każdy wkłada felgi z katalogu,a do BMW felgi tylko BMW jest tyle na rynku pięknych felg, a tu TOORA nie mówie że są brzydkie są ładne tylko że pasują badziej do HONDY obwieszonej spoilerami albo Golfa IV niż BMW i to jeszcze Limo

dankam 

Wysłany: 2006-02-21, 20:32   

fela kozak :lol:

GP-T1000 

Wysłany: 2006-03-03, 15:35   

fajne autko ale co do felg jestem tego samego zdania co VinCent318iS

Odpowiedz do tematu