Wysłany: 2006-02-20, 21:09 mrpop26->>E36 316i - nowe fotki
Kilka nowych fotek z nowymi alusami i lampami...troszkę brudna, nastepnym razem lepiej się postaram.))..aha jak się ściaga tylni zderzak bo mi lewy bok opadł..???
jakeis takie dziwne te lampy ale do przyjecia, felga całkei ale jak by jeszcze maiła kawałek blatu, za to fajnie pokazuje co pod nini zaciski np. brembo robia w tedy wrazenie , naklejka na tylnej szybie porazka... ogólnei lajtowa a i jeszcze przód by sie bardziej przydało w glebe posadzic.
Po co ci kocyk przeciez zima to chyab nei jezdzisz na pikniki ale w sumei lezy na kanapie...
Ostatnio zmieniony przez Tomek3er 2006-02-20, 21:38, w całości zmieniany 1 raz
Na początku miałem mieszane uczucia jak patrzyłem na te lampy,ale po dłuższej chwili zaczeły mi sie podobać..... super sie zgrywają z lakierem..... 8) 8)
A czy do nich przypadkiem nie są potrzebne kolorowe żarówki....??
Fele tez mi sie podobają ale faktycznie pasiłoby zrobić jakieś lepsze heble bo te taki malutkie teraz sie wydają......
A ten kocyk jest najlepszy..... co Ty na tej tylniej kanapie wyprawiasz że kocyk wozisz....??
_________________ gg.8917719
Gdyby Bóg popierał przedni napęd To chodzilibyśmy na rękach....
mrpop26 [Usunięty]
Wysłany: 2006-02-20, 22:23
Tylko do kierunku potrzebna jest żółta , niedługo będzie srebrna żeby nie było jej tak widać a reszta jest zwykła tzn. biała , widocznie w środku odblask jest czerwony.. Co do kocyka to wożę tak jak KAWA ...:) jak w filmie z Grabowskim ( Kiepski )...))A tak na prawdę to wyłożyłem na tylną kanapę bo stare oponki sobie leżały , prosto od gumiarza jechałem...:)))
Lampy b ladne ,chcialem takie kiedys kupic ale wybralem zwykle clary nie przyciemniane. Kolka tez takie mialem tylko 18stki bardzo ladnie wygladaja. A reszta ..coz seryjna.
Obniz i bedzie fajnie.
od razu co ci powiem wymien tylne amory na nowe albo obniż i wymień wszytkie 4 bo już widze że ta 316i nie miała od nowości wymienianych amortyzatorów to dla dobra ciebie i innych urzytkowników dróg mój brat miał przez to gówno wypadek te amory są niedopuszczalne żeby jeździć i to jeszcze po polskich drogach ogólnie najładniejsza felga z katalogu tylko niestety kojarzy mi się strasznie z golfami astrami hondami i całym tym gównem bo tam każdy wkłada felgi z katalogu,a do BMW felgi tylko BMW jest tyle na rynku pięknych felg, a tu TOORA nie mówie że są brzydkie są ładne tylko że pasują badziej do HONDY obwieszonej spoilerami albo Golfa IV niż BMW i to jeszcze Limo