yo!
Ja je mam ale płaciłem za nie troche więcej ale mowa o e36 aha dosyc mocno pylą felgi ale za to hamowanie rewelka poza tym nigdy mi nie piszcxały jak dostały wody montaz prosty te spręzynki które trzymaja klocek w tłoczku dobrze wykonane
pozdro
Pomg: 17 razy Doczy: 12 Maj 2005 Skd: TrójkątTrzechCesarzy
Wysany: 2006-02-02, 16:10
Textar, to pierwsza liga ... jeszcze na nich nie jeździłem, ale Ci z moich znajomych którzy je mieli, to chwalą sobie... w Inter Cars najdroższe klocki do e30, chyba z tej firmy...
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
a ja powiejem swoja mysl .to jest jakies 13euro(I ZA CZARNE)
ladny SYF
IPLO zwróć uwage, ze to aukcja prywatna. bez zaproszenia nie zalicytujesz.
Dzwonilem do gościa. Za te klocki chce, jeśli dobrze pamięam cos ok 130 PLN.
Tylko po co wystawia po takiej cenie....
Kupiłem niemieckie klocki firmy MEYLE. Zobaczymy jak się będą sprawować. Jutro zakładam. Dałem 78 PLN.
yo!
Komplet textara też wyjdzie kolo 60e w Polsce do e36 a co do meyla kupiłem wczoraj silownik maski przedniej to jak załoze to napisze co to jest za producent
pozdro
PS Fakt jest jeden pylą na maxa i to jest ich wada
Dobre to one sa, nie piszcza fakt, ale idą w oczach założyłem je jakieś trzy miechy temu i widać że sporo ich ubyło od tamtego czasu, niestety pylą tak że krew mnie zalewa jak masz ładne fele to szmatka do bagażnika i codziennie wieczorem przecieraj fele po trzech dniach od umycia wygladają jakby nie były myte, dobra zaleta pył nie przywiera tak mocno do powierzchni felg jak przy innych klockach i łatwo zmyć go gąbką.
_________________ Jest piękna, cudowna, wspaniała i szybka, lubi jak naciskasz przyśpieszając wtedy wie jak ciągnąć..............paliwo ze zbiornika...to twoja beemka.
klocki hamulcowe to nie marchewka nie kupuje się na sztuki tylko w komplecie.
komplet przód i komplet tył
_________________ Jest piękna, cudowna, wspaniała i szybka, lubi jak naciskasz przyśpieszając wtedy wie jak ciągnąć..............paliwo ze zbiornika...to twoja beemka.
MARTINEZ [Usunity]
Wysany: 2006-02-05, 18:51
ja kupuje klocki od produceta za ok 35zł w kobylce kolo wolomina i jestem zadowolony
firma topstar czy torstar cos wtym stylu
jak klocki sie szybciez zuzywaja to moze tarcza wolniej 8) (ja tak wole )
ja kupuje klocki od produceta za ok 35zł w kobylce kolo wolomina i jestem zadowolony
firma topstar czy torstar cos wtym stylu
jak klocki sie szybciez zuzywaja to moze tarcza wolniej 8) (ja tak wole )
yo!
Miałem je skonczyły sie po 3 miesiącach to dopiero szajs i trzeba je szlifowac bo niepasują (sa za grube) niepolecam chyba ze ktoś jeździ 500km miesięcznie
pozdro