BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
e34 525tds potrzebne wskazówki
Autor Wiadomo
MARTINEZ
[Usunity]

Wysany: 2006-01-14, 13:45   e34 525tds potrzebne wskazówki

witam chciałem zadac kilka pytan na temat e34 525tds w imieniu mojego szwagra bo narazie niema netu
jest kilka problemow:
1
klima jest strefowa i problem polega ze z chłodzeniem jest wszystko ok ale jest problem z ogrzewaniem od strony pasazera ogrzewanie jest mało wydajne :cry: (czy spadł jakis kanał i czy mam rozbierac kokpit?)
2
auto jak jest zimno kiepsko pali, to znaczy trzeba go kilka razy podgrzewac bo tak kreci bez skutku.( czy to swiesce zarowe czy cos innego?)
3
auto jak jest zimne wspomaganie ciezko chodzi(płyn wymieniony)
prosze o opinie na ten temat i kilka wskazówek.

aaaa... potrzebny jest spryskiwacz a dokładnie ten grzybek co pryska płynem na tylnia szybe w turingu :roll:

BADYL 

Pomg: 5 razy
Doczy: 20 Mar 2004
Skd: *****
Wysany: 2006-01-14, 14:04   Re: e34 525tds potrzebne wskazówki

marcinbmw napisa/a:
witam chciałem zadac kilka pytan na temat e34 525tds w imieniu mojego szwagra bo narazie niema netu
jest kilka problemow:
1
klima jest strefowa i problem polega ze z chłodzeniem jest wszystko ok ale jest problem z ogrzewaniem od strony pasazera ogrzewanie jest mało wydajne :cry: (czy spadł jakis kanał i czy mam rozbierac kokpit?)
2
auto jak jest zimno kiepsko pali, to znaczy trzeba go kilka razy podgrzewac bo tak kreci bez skutku.( czy to swiesce zarowe czy cos innego?)
3
auto jak jest zimne wspomaganie ciezko chodzi(płyn wymieniony)
prosze o opinie na ten temat i kilka wskazówek.

aaaa... potrzebny jest spryskiwacz a dokładnie ten grzybek co pryska płynem na tylnia szybe w turingu :roll:

Opisz dokładniej to z tym ciepełkiem,konsole ma na suwaki czy na przyciski i wszystkim steruja silniczki??mozliwe ze spadła linka z której klapki (wyjac schowek i boczki srodkowej konsoli) a po pierwsze to polecam wymienic microfiltr!!

sancho

Doczy: 20 Mar 2004
Skd: WZ wśćiekły zapierdalacz
Wysany: 2006-01-16, 18:55   Re: e34 525tds potrzebne wskazówki

marcinbmw napisa/a:
jest kilka problemow:

2
szybe w turingu :roll:

pewnie swiece ale to dosyc latwo sprawdzic taka swieca albo dziala albo nie wiec te niedzialajace nie pobieraja prądu (amperomierz w szereg ze swieca i mozna sprawdzic)

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: