witam chciałem zadac kilka pytan na temat e34 525tds w imieniu mojego szwagra bo narazie niema netu
jest kilka problemow:
1
klima jest strefowa i problem polega ze z chłodzeniem jest wszystko ok ale jest problem z ogrzewaniem od strony pasazera ogrzewanie jest mało wydajne (czy spadł jakis kanał i czy mam rozbierac kokpit?)
2
auto jak jest zimno kiepsko pali, to znaczy trzeba go kilka razy podgrzewac bo tak kreci bez skutku.( czy to swiesce zarowe czy cos innego?)
3
auto jak jest zimne wspomaganie ciezko chodzi(płyn wymieniony)
prosze o opinie na ten temat i kilka wskazówek.
aaaa... potrzebny jest spryskiwacz a dokładnie ten grzybek co pryska płynem na tylnia szybe w turingu
witam chciałem zadac kilka pytan na temat e34 525tds w imieniu mojego szwagra bo narazie niema netu
jest kilka problemow:
1
klima jest strefowa i problem polega ze z chłodzeniem jest wszystko ok ale jest problem z ogrzewaniem od strony pasazera ogrzewanie jest mało wydajne (czy spadł jakis kanał i czy mam rozbierac kokpit?)
2
auto jak jest zimno kiepsko pali, to znaczy trzeba go kilka razy podgrzewac bo tak kreci bez skutku.( czy to swiesce zarowe czy cos innego?)
3
auto jak jest zimne wspomaganie ciezko chodzi(płyn wymieniony)
prosze o opinie na ten temat i kilka wskazówek.
aaaa... potrzebny jest spryskiwacz a dokładnie ten grzybek co pryska płynem na tylnia szybe w turingu
Opisz dokładniej to z tym ciepełkiem,konsole ma na suwaki czy na przyciski i wszystkim steruja silniczki??mozliwe ze spadła linka z której klapki (wyjac schowek i boczki srodkowej konsoli) a po pierwsze to polecam wymienic microfiltr!!
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
jest kilka problemow:
2
szybe w turingu
pewnie swiece ale to dosyc latwo sprawdzic taka swieca albo dziala albo nie wiec te niedzialajace nie pobieraja prądu (amperomierz w szereg ze swieca i mozna sprawdzic)
_________________ E-36 325 TDS
beemka bawara nowa czy stara to jest wlaśnie to co chłopaków dziś jara