Wysany: 2004-08-31, 22:11 wymiana poduszek pod tylną belką
byłem dziś u pana Tadeusza Fusa , najładniejszy serwis w wawie i ....
miłe zaskoczenie mnie spotkało ..... obsługa miła pomimo usłyszenia że pomykam e30 i mam problem .... i bardzo szybko i konkretnie doradzono , obsłużono
wymiana poduszek jest szybka bezbolesna i w miare najtańsza na rynku (chyba ) robocizna 330 zł a poduszki 110 zł szt koszt całkowity 550zł .
inni mechanicy licza sobie ogrome koszta z racji demontarzu całego tylnego zawieszenia z dyfrem włłacznie i .....
arni ... ukłony do ciebie moze pomyslimy co by oniżyć koszt robocizny ... i uszczęsliwic paru kolegów co mają podobny problem
nie wiem jak w Wawie (nie znam cen) ale w mojej miescinie placi sie za to 100 pln i wcale nie trzeba rozkrecac calego zawieszenia, dyfra itp - potrzebny jedynie fochowy klucz ktory mozna dorobic sobie samemu jezeli tylko umie sie pospawac to z tym itp...niedlugo beda opisy na stronce.
dokladnie - ja to wszystko przetlumacze - podesle do kirasa i bedzie po polskiemu - ale to ok piatku - teraz cienko z czasem ale robie co moge - w ogole bedzie duzo ladnych artykulow ze zdjeciami
świetnie to wyglada na foto ale nie wiem czy to zdaje egazamin, zwłaszacz że każdy z nas zabiera sie za to jak nastąpi wulkanizacja, ja po zdjęci belki miałem mase roboty z wyciągnięciem jej