BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
Magnetyzer paliwa
Autor Wiadomo
luksiarz
Poszukaj zanim napiszesz !!!

Doczy: 11 Pa 2005
Skd: Gostyń>Krobia>Gogolewo
Wysany: 2005-11-20, 22:47   Magnetyzer paliwa

Hej wpadła mi w oko ta aukcja , http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=681222 co o tym sądzicie ? czytając komętarze tych co kupili aż sie na to napaliłem :D oczywiscie nie spodziewam sie niewiadomo jakiego przyrostu mocy ale co tam 50zl to nie majątek, jak to sie ma do motora M50 320 zakładał ktoś coś takiego? jesli tak to gdzie można by było to zamontowac w M50 ?

Menel 

Pomg: 10 razy
Doczy: 23 Lis 2004
Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2005-11-20, 23:06   

jak nie robi roznicy u ciebie brak 50 zl w portfelu to kup,pojezdzij,zobacz czy cos da i opisz tu na forum.
ja tak zrobilem z niby chipem za 9.90 :lol: cena jednego kebaba i juz wiem ze moze i tam cos daje( opis w innym poscie) ale wole zeby lezalo w schowku :lol:
watpie zeby ktos z forum uzywal takiego badziewia jak magnetyzer
pzdr

duchX
[Usunity]

Wysany: 2005-11-21, 00:06   

Daj mi te pieniadze a ja sie pomodle za to zebys mial 50HP wiecej ................... a tak na powaznie to wez sobie nalej za ta kase benzynki i sobie pojezdzil a nie rob wiochy i nie wkladaj jakis magnesow od szafki do kuchni do BMW :)

nokerman 
ostatni mohikanin

Pomg: 21 razy
Doczy: 22 Mar 2004
Skd: Puławy
Wysany: 2005-11-21, 06:29   

możesz spokojnie sobie darować ten zakup !! !!

kolega kupił magnetyzery i .......
i nic :-(
to raczej działa na podświadomość kierowcy,
coprawda jest delikatny przyrost mocy :-) ale nie większy niż ten który mam JA jak wyjeżdżam po tankowaniu z cepeenu :lol: :lol: :lol:

! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! Ś C I E M A ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

E30 325iA 1987r. Coupe :mrgreen: Spritmonitor.de
E39 528iA 1999r. Touring :mrgreen: Spritmonitor.de
E61 530dA 2005r. Touring :mrgreen: Spritmonitor.de
«Nigdy Nikogo O Nic nie Proś Sami Przyjdą Sami Dadzą»

luksiarz
Poszukaj zanim napiszesz !!!

Doczy: 11 Pa 2005
Skd: Gostyń>Krobia>Gogolewo
Wysany: 2005-11-21, 08:58   

Hehe jak dobrze że istnieją takie fora, już mi sie odechcialo magnesów dzięki wszystkim

adrian e30 
Reanimator

Pomg: 3 razy
Doczy: 18 Pa 2004
Skd: Czernikowo k/Torunia
Wysany: 2005-11-21, 09:09   

za ta kase kup lepiej dobrego paliwa na shellu, zapewniam ze da wiecej niz ten "kuchenny magnes".
pozdro

Marek E30

Doczy: 24 Kwi 2005
Skd: Gliwice
Wysany: 2005-11-21, 11:16   

Gdzieś kiedyś czytałem taką historię, że ktoś to założył i rozmawiał z kolegą, że to rzeczywiście działa bo spalanie mniejsze i większa moc a potem się okazało, że miał to założone na nie te przewody co trzeba, także tak jak mówią koledzy, to chyba działa tylko na podświadomość. Jeśli jednak masz dużo szmalu to spróbować przecież nie zaszkodzi. Jak coś da to napiszesz na forum a jak nic nie da to zapomnisz o temacie :wink:

E30 320i 88'
BMW - na granicy perfekcji!

korzuch 

Pomg: 2 razy
Doczy: 29 Mar 2004
Skd: z stąd
Wysany: 2005-11-21, 11:35   

yo!
Badziew jakich duzo kiedys był taki klient na forum i jak pisał nawkładał pełno magnetyzerów i hu... wie czego jeszcze i miał "spory " przyrost mocy :D
pozdro

Benek_Gliwice
[Usunity]

Wysany: 2005-11-21, 11:46   

Chyba nie będę zbyt oryginalny w tej dyskusji ale dorzucę swoje 3 grosze.
Magnetyzery, magnesy, turbinki, ... spełniają w samochodzie podobną rolę - jest to tuning. Niestety jest to tylko tuning psychologiczny (a właściwie psychiatryczny) poprawiający dobry humor osoby go stosującej. Ale to też ulegnie zmianie jak przyjdzie wyciąg z konta po zaplaceniu za to cale dziadostwo ...
Podobne wynalazki nie działają i działać nie będą - tyle mówi nauka! A jeżeli któś mówi inaczej to niech przedstawi dowody na to w postaci chociażby wydruków z hamowni ...

PS
W czasie stanu wojennego można było kupić piramidki do ostrzenia żyletek - działały bardzo podobnie - czyli nie działały :twisted:

duchX
[Usunity]

Wysany: 2005-11-21, 15:26   

teoretycznie to dziala ale jest calkowicie nie zauwazalne tyle ze pole magnetycze pozwala na rozbicie na dodatnie i ujemne czastki powietrza lub paliwa ktore potem jak sie mieszjaj ze soba szybciej sie lacza ///////// ale to nic nie daje moze 0,1 KM niewyczuwalne w zaden sposob

Artur C. 
Zawsze naprawić!

Pomg: 37 razy
Doczy: 31 Sty 2005
Skd: Lubuskie - Cybinka
Wysany: 2005-11-21, 16:20   

Do rozdzielenia cząstek na dodatnie i ujemne potrzebne jest pole elektryczne ( czyli pole jonizujące) a nie magnetyczne - więc te wszystkie magnetyzery poprawiają pracę ale tylko konta bankowego producenta tego badziewia.

sarna1 
hooligan rootz

Pomg: 15 razy
Doczy: 19 Mar 2004
Skd: Słupsk
Wysany: 2005-11-21, 18:06   

Ok wiec zamykamy...

Wywietl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez moliwoci zmiany postw lub pisania odpowiedzi
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw